Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαίσιο: Νέος υπερχώρος στον Πειραιά

Ξεκίνησε τη λειτουργία του ο νέος υπερχώρος της Πλαίσιο Computers στον Πειραιά, συνολικής επιφάνειας 1.000 τ.μ. Το συνολικό κόστος της επένδυσης ανήλθε στις 880.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής και των εμπορευμάτων.

Πλαίσιο: Νέος υπερχώρος στον Πειραιά
Ένα νέο υπερχώρο συνολικής επιφανείας 1.000 τ.μ. δημιούργησε, και ήδη λειτουργεί, η Πλαίσιο Computers στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 21.

Στους 5 ορόφους που διαθέτει, παρουσιάζονται 18.000 συνολικά προϊόντα από τους χώρους της Πληροφορικής, Τηλεφωνίας και Ειδών Γραφείου.

Η συνολική επένδυση ανέρχεται στο ποσό των 880.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του κόστους κατασκευής και των εμπορευμάτων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πλαίσιο, με τη δημιουργία αυτού του νέου υπερχώρου η εταιρία θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών που βρίσκονται όχι μόνο στο κέντρο του Πειραιά και στα προάστιά του αλλά και στην ευρύτερη περιοχή καθώς και στα νησιά του Αργοσαρωνικού και του Αιγαίου.

Ταυτόχρονα δημιουργείται και ένας κόμβος πλήρους εξυπηρέτησης των ναυτιλιακών επιχειρήσεων.

Σημειώνεται πως για τη στέγαση του υπερχώρου αναπαλαιώθηκε ένα διατηρητέο κτίριο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 21, συνδυάζοντας με αριστοτεχνικό τρόπο την τεχνολογία με την πειραϊκή νεοκλασική παράδοση.

Η δημιουργία του νέου υπερχώρου είναι συνέχεια του στρατηγικού προσανατολισμού της εταιρίας για τη δημιουργία μεγάλων κομβικών καταστημάτων που καλύπτουν μεγάλες περιφέρειες.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση οι συγκεκριμένοι υπερχώροι, σε συνάρτηση με το πολυκαναλικό δίκτυο διανομής και υποστήριξης που πρωτοποριακά εφαρμόζει η Πλαίσιο Computers (καταστήματα, πωλήσεις μέσω Internet, κατάλογοι, ειδικό τμήμα Business to Business, τμήμα τεχνικής υποστήριξης ), έχουν σκοπό να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες του καταναλωτή αλλά και των ναυτιλιακών επιχειρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο