Συνεργασία Ιdeal Systems με Software AG

Tη διάθεση τριών προϊόντων της εταιρίας λογισμικού Software AG σε Ελλάδα και Κύπρο και την ανάπτυξη έμμεσου καναλιού διανομής ανέλαβε η Ιdeal Systems στο πλαίσιο συνεργασίας της με τη πρώτη.

Συνεργασία Ιdeal Systems με Software AG
Η εταιρία λογισμικού SOFTWARE AG, προστέθηκε πρόσφατα στο portfolio λύσεων της IDEAL SYSTEMS. Συγκεκριμένα, μέσω των λύσεων της Sοftware η Ideal Systems μπαίνει δυναμικά τόσο στον πολλά υποσχόμενο χώρο του XML Storage, όσο και σε αυτόν του Total Business Integration και του Content Management.

To XML Storage δίνει τη δυνατότητα εύκολης αποθήκευσης και αναζήτησης πληροφοριών που βρίσκονται σε XML μορφή. Αποτελεί δηλαδή μία βάση δεδομένων μέσω της οποίας είναι δυνατή η διαχείριση διάφορων XML εγγράφων. Το XML Storage είναι εξέλιξη του παγκόσμιου πρότυπου για αποθήκευση, δημοσίευση και ανταλλαγή οποιασδήποτε μορφής πληροφορίας XML( eXtensible Markup Language).

O γερμανικός οίκος Software κατατάσσεται πρώτος παγκοσμίως στον χώρο του XML με ποσοστό 61,6%, ετήσιο τζίρο 600 εκ.ευρώ και παρουσία σε όλον τον κόσμο.

Το πλαίσιο συνεργασίας περιλαμβάνει τη διάθεση από την Ideal Systems των τριών προϊόντων της Software AG (Tamino,Entire-x, Tridion) στη Ελλάδα και την Κύπρο και την ανάπτυξη έμμεσου καναλιού διανομής/ανάπτυξης λύσεων.

Παράλληλα, προβλέπεται και η δημιουργία διαβαλκανικού εκπαιδευτικού κέντρου στην Αθήνα, με στόχο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες εκπαίδευσης για τα προϊόντα της Software στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v