Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Εγκατάσταση του Orama ERP στην Κύπρο

Το πληροφορικό σύστημα Orama ERP της Quality & Reliability επέλεξε η εταιρία NBM Nutrition Foods Exports Ltd. Η NBM έχει έδρα την Κύπρο, ενώ κύριο αντικείμενο της δραστηριότητάς της είναι τα εξειδικευμένα προϊόντα διατροφής.

Q&R: Εγκατάσταση του Orama ERP στην Κύπρο
Το πληροφορικό σύστημα Orama ERP της Quality & Reliability επέλεξε η εταιρία NBM Nutrition Foods Exports Ltd.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Quality & Reliability, η NBM Nutrition Foods Exports έχει κύριο αντικείμενο τα προϊόντα εξειδικευμένης διατροφής (παιδικές τροφές, κλινικά προϊόντα, διαιτητικά προϊόντα και βιταμίνες), ενώ επισημαίνεται πως με έδρα την Κύπρο η εταιρία έρχεται να καλύψει ως distributor τις ανάγκες όλων των βαλκανικών χωρών αλλά και της Μάλτας και της Κύπρου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Quality & Reliability ολοκλήρωσε επιτυχώς μέσα σε διάστημα τριών μηνών την εγκατάσταση του λογισμικού Orama ERP στη NBM Nutrition Foods Exports.

Τα υποσυστήματα που εγκαταστάθηκαν περιλαμβάνουν: οικονομική διαχείριση, εισπράξεις και διαχείριση πελατών, πωλήσεις, αγορές, εισαγωγές, αποθήκη και προμηθευτές.

Με την εγκατάσταση του Orama ERP, η NBM Nutrition Foods Exports αναμένεται να επιτύχει την καλύτερη δυνατή οργάνωση και λειτουργία της, έτσι ώστε επιτευχθούν όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί και να διαγράψει μια ανοδική πορεία με τα επιθυμητά αποτελέσματα στις αγορές που στοχεύει.

Τέλος, σημειώνεται πως η Q&R, η οποία αποτελεί σήμερα τη βασική επιχειρηματική μονάδα ανάπτυξης και παραγωγής λογισμικού του ομίλου Πουλιάδη, έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής στην Ελλάδα και ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία με μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων.

Στο πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 100 μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, καθώς και πάνω από 40 μεγάλοι οργανισμοί, υπουργεία και άλλες υπηρεσίες του ευρύτερου δημοσίου τομέα και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v