Μevaco: Eργο για το Παγκρήτιο μέσω θυγατρικής

Η Mevatanco Electronics, θυγατρική της Mevaco, που δραστηριοποιείται στις ηλεκτρονικές κατασκευές, υπέγραψε σύμβαση με την κοινοπραξία Άβαξ-Εκτέρ-Κορωνίς, για την κατασκευή δύο ηλεκτρονικών πινάκων και του photo-finish του Παγκρήτιου Γυμναστηρίου.

Μevaco: Eργο για το Παγκρήτιο μέσω θυγατρικής
Σύμβαση με την κοινοπραξία Άβαξ-Εκτέρ-Κορωνίς, για την κατασκευή δύο (2) ηλεκτρονικών πινάκων και του photo-finish, του υπό κατασκευή Παγκρήτιου Γυμναστηρίου υπέγραψε η Mevatanco Electronics, θυγατρική της εισηγμένης στο Χ.Α. Mevaco Μεταλλουργική.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η εταιρία Mevatanco Electronics ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο 2002 με τη συμμετοχή των εταιριών Mevaco και Tanco Electronics και δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρονικών κατασκευών και εν γένει ηλεκτρονικών συστημάτων, με εξειδίκευση στις ηλεκτρονικές πινακίδες αποτελεσμάτων για αθλητικούς χώρους, στις σημάνσεις οδών, διοδίων, αεροδρομίων κ.λπ.

Ήδη η εταιρία βρίσκεται στο τελικό στάδιο συμφωνίας για την ανάληψη της κατασκευής παρεμφερών εξοπλισμών για άλλους 4 νέους αθλητικούς χώρους.

Σημειώνεται ότι οι προοπτικές της νεοϊδρυθείσας Mevatanco Electronics διαφαίνονται ιδιαιτέρως ευοίωνες. Εκτός της περαιτέρω ανάπτυξής της στον ελληνικό χώρο, που παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, η διοίκηση της εταιρίας έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό επέκτασης της δραστηριότητάς της και στις αγορές του εξωτερικού, αξιοποιώντας το γεγονός ότι οι μητρικές εταιρείες Mevaco και Tanco Εlectronics με την πολυετή εμπειρία τους διαθέτουν την τεχνογνωσία για να καλύψουν τις υψηλές απαιτήσεις τέτοιων κατασκευών.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Tanco Εlectronics δραστηριοποιείται επί μακρόν στον χώρο των ηλεκτρονικών εφαρμογών και έχει στο ενεργητικό της πληθώρα κατασκευών αυτού του είδους (κολυμβητήρια, γήπεδα, γυμναστήρια και λοιπούς χώρους άθλησης), ενώ η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών Μevaco διαθέτει εμπειρία 40 και πλέον ετών στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών, οι οποίες και αποτελούν τη φέρουσα κατασκευή για την ανέγερση των ηλεκτρονικών πινάκων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v