Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Εξαγορά κλινικής στην Καρδίτσα

Η Euromedica στις 17/3/2008 προχώρησε στην εξαγορά ποσοστού 50% των μετοχών της εταιρίας "ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΝΕΥΡΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ",  έναντι τιμήματος 5 εκ. ευρώ.

Euromedica: Εξαγορά κλινικής στην Καρδίτσα
Η Euromedica στις 17/3/2008 προχώρησε στην εξαγορά ποσοστού 50% των μετοχών της εταιρίας "ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΝΕΥΡΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ Α.Ε.", η οποία λειτουργεί τη Νευροψυχιατρική Κλινική ΚΑΣΤΑΛΙΑ στην Καρδίτσα, έναντι τιμήματος 5.000.000 ευρώ.

Η Κλινική έχει κατασκευαστεί σε ιδιόκτητο ακίνητο 12 στρεμμάτων περίπου, έχει δυναμικότητα 75 κλίνες, ενώ έχει δημιουργήσει τις υποδομές και βρίσκεται στη διαδικασία επέκτασης της άδειας λειτουργίας της σε 148 συνολικά κλίνες. Η εταιρία πραγματοποίησε το 2007 κύκλο εργασιών 3,4 εκ. ευρώ και κέρδη προ φόρων 1,1 εκ. ευρώ.

Με την ανωτέρω εξαγορά η Euromedica εισέρχεται για πρώτη φορά στο χώρο των νευροψυχιατρικών κλινικών, που αποτελεί έναν κλάδο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την εταιρία, ενώ ήδη διαπραγματεύεται τη συμμετοχή της και σε άλλες ψυχιατρικές κλινικές της Ελλάδας, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξή της στο χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v