Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καραμολέγκος: Ανοδικός ρυθμός το α’ τρίμηνο

Κατά 21,2% αυξήθηκαν οι ενοποιημένες πωλήσεις της Καραμολέγκος το α’ τρίμηνο του 2003, με τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας του ομίλου να ενισχύονται κατά 9%. Σε επίπεδο μητρικής οι πωλήσεις ενισχύθηκαν κατά 19% και τα κέρδη προ φόρων κατά 15%.

Καραμολέγκος: Ανοδικός ρυθμός το α’ τρίμηνο
Ανοδικός ρυθμός ανάπτυξης συνόδευσε τα οικονομικά μεγέθη της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος το πρώτο τρίμηνο του 2003, τόσο για τον όμιλο όσο και για την εισηγμένη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσιευμένη λογιστική κατάσταση του πρώτου τριμήνου, οι πωλήσεις του ομίλου ενισχύθηκαν κατά 21,2% καθώς ανήλθαν στα 6,55 εκατ. ευρώ, σε σχέση με 5,41 εκατ. ευρώ του πρώτου τριμήνου της περασμένης χρήσης.

Τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας του ομίλου αυξήθηκαν κατά 9% διαμορφούμενα στις 583,8 χιλιάδες ευρώ, έναντι 534,3 χιλιάδων ευρώ του περυσινού πρώτου τριμήνου.

Σε απλό επίπεδο, οι πωλήσεις της Καραμολέγκος κινήθηκαν ανοδικά κατά 19% καθώς έφτασαν στα 5,27 εκατ. ευρώ, συγκριτικά με 4,42 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περυσινής περιόδου, με τα κέρδη προ φόρων να ενισχύονται κατά 15%, καθώς ανήλθαν στις 609,8 χιλιάδων ευρώ, έναντι 528,3 χιλιάδων ευρώ πέρυσι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v