Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λάμψα: Απέκτησε το 50% του Hilton Ρόδου

Η Λάμψα ανακοινώνει ότι υπεγράφη σήμερα με την Ιονική Ξενοδοχειακή, το οριστικό συμφωνητικό για την απόκτηση του 50% των μετοχών της"Τουριστικά Θέρετρα", ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου "Hilton Rhodes Resort Hotel".

Λάμψα: Απέκτησε το 50% του Hilton Ρόδου
Η Λάμψα ανακοινώνει ότι υπεγράφη σήμερα Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008 , με την Ιονική Ξενοδοχειακή, το οριστικό συμφωνητικό για την απόκτηση του 50% των μετοχών της εταιρείας "Τουριστικά Θέρετρα", ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου "Hilton Rhodes Resort Hotel".

Με την ίδια συμφωνία το υπόλοιπο 50% των μετοχών μεταβιβάσθηκε στην συμφερόντων οικογένειας Σμπώκου εταιρεία "Πλάκα Α.Ε.", ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου "Blue Palace Hotel" στην Ελούντα.

Το συνολικό τίμημα συναλλαγής για την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας "Τουριστικά Θέρετρα Α.Ε." ανήλθε σε 35,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το Ξενοδοχείο "Hilton Rhodes Resort Hotel" (πρών "Rhodes Imperial Hotel") είναι στην περιοχή της Ιξιάς, σε πολύ μικρή απόσταση τόσο από την Παλαιά Πόλη της Ρόδου όσο και από το αεροδρόμιο, είναι δυναμικότητας 404 δωματίων, αναπτύσσεται σε έκταση 80 στρεμμάτων και διαθέτει 14 αίθουσες εκδηλώσεων, τρία εστιατόρια, τρία μπαρ, τρείς πισίνες, γυμναστήριο/spa και χώρους αθλοπαιδιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v