Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SATO: Πώληση ακινήτου έναντι 3,2 εκ. ευρώ

Η SATO ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008 ολοκληρώθηκε η πώληση ακινήτου που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 96 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, έναντι τιμήματος 3,2 εκ. ευρώ.

SATO: Πώληση ακινήτου έναντι 3,2 εκ. ευρώ
Η SATO ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008 ολοκληρώθηκε η πώληση ακινήτου που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 96 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, έναντι τιμήματος 3,2 εκ. ευρώ. Από τη συναλλαγή προέκυψαν κέρδη 709 χιλ. ευρώ για τη χρήση 2008.
 
Στο συγκεκριμένο ακίνητο στεγάζεται κατάστημα Divani&Divani, το οποίο θα συνεχίσει την λειτουργία του με μηνιαίο ενοίκιο 16 χιλ. ευρώ. Τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν κατά 1,3 εκ. ευρώ για την αποπληρωμή δανείου που αφορούσε το ανεξόφλητο υπόλοιπο μακροπρόθεσμου leasing για την αγορά του ακινήτου και τα υπόλοιπα 1,9 εκ. ευρώ για την υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας.

H πώληση εντάσσεται στο ετήσιο πλάνο ανάπτυξης το οποίο υλοποιεί η SATO, και περιλαμβάνει την επέκταση των δικτύων λιανικής, κυρίως του brand επίπλων σπιτιού ENTOS, καθώς και την λειτουργία του κέντρου αποθήκευσης και διανομής 30.000 τ.μ. στην Ελευσίνα.

Παράλληλοι στόχοι και των επόμενων κινήσεων, που θα αφορούν πώληση παγίων περιουσιακών στοιχείων, είναι η μείωση του υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού και η ενίσχυση της κερδοφορίας μέσω μετατροπής σταθερών εξόδων σε μεταβλητά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v