Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαθαίνουν "ρωσικά" οι Eurobank και Τ. Πειραιώς

Την αγορά της Ρωσίας διερευνά αυτόν τον καιρό και ο όμιλος Τράπεζας Πειραιώς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρμόδιο κλιμάκιο του μελετά δυο -τρεις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις τοπικών τραπεζών, μικρού μεγέθους

Μαθαίνουν ρωσικά οι Eurobank και Τ. Πειραιώς
Την αγορά της Ρωσίας διερευνά αυτόν τον καιρό και ο όμιλος Τράπεζας Πειραιώς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρμόδιο κλιμάκιό του μελετά δυο -τρεις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις τοπικών τραπεζών, μικρού μεγέθους, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν το εφαλτήριο για την επέκταση των δραστηριοτήτων του ομίλου εκεί.

Οριστικές αποφάσεις για την τράπεζα που τελικώς θα επιλεγεί ως στόχος δεν έχουν ληφθεί, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η εξέτασή τους συνεχίζεται. Σύμφωνα με μια πληροφορία, μια από αυτές τις περιπτώσεις αφορά σε τράπεζα η οποία δεν έχει την έδρα της στη Μόσχα, αλλά κοντά στη ρωσική πρωτεύουσα, εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες οι οποίες είναι εγκατεστημένες εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι τη ρωσική αγορά διερευνά παράλλα αυτόν τον καιρό και η Efg Eurobank - Ergasias, κλιμάκιο της οποίας, με επικεφαλής τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλό της κ. Β. Μπαλλή βρέθηκε εκεί πριν από μερικές μέρες. Ούτε στην τράπεζα του ομίλου Λάτση, όμως, φαίνεται να έχουν καταλήξει στον τελικό τους στόχο, επί ρωσικού εδάφους, καθώς εξετάζονται περισσότερες της μιας περιπτώσεις.

Γ.Μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v