SATO: Σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με ΒΕΤΑ ΑΧΕ

Σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης διάρκειας ενός έτους με την εταιρία ΒΕΤΑ ΑΧΕ υπέγραψε η εταιρία Sato, με βάση την οποία οι βασικοί μέτοχοι (κ. Σ. και Γ. Θεοδωρίδης) είναι υποχρεωμένοι να συνάπτουν repurchase agreements.

SATO: Σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με ΒΕΤΑ ΑΧΕ
Σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης διάρκειας ενός έτους με την εταιρία ΒΕΤΑ ΑΧΕ υπέγραψε πρόσφατα η εταιρία Sato, με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητας της μετοχής.

Η ισχύς της σύμβασης ξεκινά από την Πέμπτη 12/6.

Για την υπηρεσία αυτή η ΒΕΤΑ ΑΧΕ θα λαμβάνει από την εταιρία αμοιβή. Προς διευκόλυνση του έργου της ειδικής διαπραγμάτευσης εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο ειδικός διαπραγματευτής, η ΒΕΤΑ ΑΧΕ έχει συνάψει σύμβαση με τους κυρίους μετόχους της εταιρίας SATO, τον κ. Σωτήριο Κ. Θεοδωρίδη και τον κ. Γεώργιο Σωτηρίου Θεοδωρίδη, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση των κυρίων μετόχων να συνάπτουν συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στο ΧΠΑ.

Περαιτέρω, η σύμβαση του ειδικού διαπραγματευτή με τους κυρίους μετόχους προβλέπει τη συμμετοχή των κυρίων μετόχων στα κέρδη/ζημίες που θα πραγματοποιεί κατ’ έτος η ΒΕΤΑ ΑΧΕ από τις συναλλαγές ειδικής διαπραγμάτευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v