Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρεμιέρα για τη Haworth στην Ελλάδα

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Haworth, της κορυφαίας εταιρείας σχεδίασης και παραγωγής ολοκληρωμένων λύσεων γραφείου, στις 2 και 3 Απριλίου, στο νέο της showroom στο Μαρούσι.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Haworth, της κορυφαίας εταιρείας σχεδίασης και παραγωγής ολοκληρωμένων λύσεων γραφείου, στις 2 και 3 Απριλίου, στο νέο της showroom, Λ. Κηφισίας 168, Μαρούσι.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των εγκαινίων, ο γνωστός Ιταλός αρχιτέκτονας Mattia Antonio Acito παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το πρόγραμμα για την αναβίωση του παραδοσιακού οικισμού Matera στο Σάσο Καβεόζο της Νοτίου Ιταλίας. Το πρόγραμμα αυτό, που τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO, είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό έργο λαμβάνοντας υπόψη τη συνύπαρξη της σύγχρονης πόλης με τα απομεινάρια της αρχαίας.

Σημαντικά πρόσωπα από το χώρο της αρχιτεκτονικής και του interior design παρευρέθησαν στον ολοκαίνουργιο και πρωτοποριακό χώρο της Haworth, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πλήρες portfolio της το οποίο αποτελείται από συστήματα διαχωριστικών, ραφιών, γραφείων, βιβλιοθηκών και καθισμάτων ενώ διασκέδασαν υπό τους ήχους live jazz μουσικής.

Η Haworth, με τέσσερα brands, art. collection, castelli, comforto και dyes, μπορεί να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες μιας σύγχρονης επιχείρησης με σεβασμό στο άτομο και στο περιβάλλον εργασίας. Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με τον όμιλο SATO, η Haworth αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά του επίπλου γραφείου.

To νέο showroom της Haworth φιλοδοξεί να γίνει ένα «εργαστήρι» έμπνευσης και δημιουργίας για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω στην δημιουργία εργασιακών χώρων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v