Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Aνανέωση των προϊόντων Castalia

«Healthy is Beautiful» είναι η νέα, σύγχρονη φιλοσοφία της Castalia, θυγατρικής εταιρίας της Lavipharm, που δραστηριοποιείται στην αγορά των δερμοκαλλυντικών προϊόντων φαρμακείου.

Lavipharm: Aνανέωση των προϊόντων Castalia
«Healthy is Beautiful» είναι η νέα, σύγχρονη φιλοσοφία της Castalia, θυγατρικής εταιρίας της Lavipharm, που δραστηριοποιείται στην αγορά των δερμοκαλλυντικών προϊόντων φαρμακείου.

Με νέα εμφάνιση και αισθητική, η Castalia επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη.

Τα προϊόντα της Castalia κυκλοφορούν από το 1992 στην ελληνική αγορά, κατέχοντας την 3η θέση ανάμεσα στα συνταγογραφούμενα καλλυντικά φαρμακείου, ενώ αποτελούν όλα αυτά τα χρόνια, σημαντικό εργαλείο για το δερματολόγο αλλά και τον φαρμακοποιό. Έχουν αναπτυχθεί στα ερευνητικά εργαστήρια της Lavipharm στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα ποιότητας τεκμηριωμένα με κλινικές μελέτες.

Σήμερα, η Castalia προχώρησε στην ανανέωση και επανακυκλοφορία όλων των σειρών της, ανταποκρινόμενη στις νέες τάσεις και απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, αλλά κυρίως στα νέα επιστημονικά δεδομένα. Με βασικό στόχο να αποτελεί την πρώτη επιλογή του καταναλωτή, του δερματολόγου και του φαρμακοποιού, αλλά και να αντιμετωπίσει με επιτυχία το διεθνή συνεχώς αναπτυσσόμενο ανταγωνισμό, η Castalia γύρισε σελίδα στην πολύχρονη πορεία της.

Η μέχρι σήμερα υπογραφή της «Με σεβασμό στη φυσιολογία της επιδερμίδας», η οποία τόνιζε την επιστημονικότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της και την προσήλωσή τους στην υγεία της επιδερμίδας, αλλάζει. Στηριζόμενη στις παλιές αξίες, αυτές που την καθιέρωσαν στην ελληνική και διεθνή αγορά, εξελίσσεται, υιοθετώντας μια νέα, σύγχρονη φιλοσοφία.

H Castalia πιστεύει στην εσωτερική και εξωτερική ομορφιά κάθε ανθρώπου, που πηγάζει από την υγεία του, την ανάγκη ευζωίας αλλά και της ποιότητας ζωής του.

Η εφαρμογή της νέας της φιλοσοφίας «Healthy is Beautiful» ξεκίνησε ήδη με την αλλαγή των συσκευασιών της. Όλες οι σειρές της αλλάζουν ύφος και χρώμα σταδιακά στα ράφια όλων των σημείων πώλησης. Οι καινούριες συσκευασίες της Castalia είναι αποτέλεσμα συστηματικών μελετών της διεθνούς αγοράς καλλυντικών φαρμακείου. Υπολογίζεται ότι η ολική ανανέωση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2008.

Παράλληλα, προχωρά στον εμπλουτισμό των σειρών που διαθέτει με νέα προϊόντα, που έρχονται να καλύψουν σύγχρονες ανάγκες και βασίζονται στις εξελίξεις της επιστήμης. Ήδη, από τις αρχές του 2008, ξεκίνησε η κυκλοφορία νέων προϊόντων που βασίζονται στη χρήση της πρωτοποριακής τεχνολογίας Nanotechnology, η οποία εξασφαλίζει εξαιρετική διείσδυση του δραστικού συστατικού στη βασική στοιβάδα της επιδερμίδας και δράση σε μεγάλο εύρος, ενώ την προστατεύει από την οξείδωση.

Τα προϊόντα Castalia: 

*  Συμπληρώνουν τη φαρμακευτική αγωγή του δερματολόγου και οι πρωτοποριακές Γαλλικές φόρμουλες μεγιστοποιούν το θεραπευτικό αποτέλεσμα. 
* Καλύπτουν 95% των δερματολογικών παθήσεων, αποτελώντας σημαντικό εργαλείο στην αντιμετώπιση απλών έως σοβαρών προβλημάτων, και είναι μία από τις 3 πρώτες συνταγογραφούμενες μάρκες από τους δερματολόγους. 
* Επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητά τους με εργαστηριακή έρευνα και κλινικές μελέτες. 
* Αξιοποιούν την επιστημονική συμβουλή του φαρμακοποιού και του προσφέρουν αποτελεσματική και ασφαλή λύση/ απάντηση σε κάθε απαίτηση του σύγχρονου καταναλωτή.

Η νέα φιλοσοφία της Castalia της δίνει τα εφόδια για την κατάκτηση ακόμα μεγαλύτερου μεριδίου, όχι μόνο στην ελληνική, αλλά και στην παγκόσμια αγορά. Με σαφή διεθνή προσανατολισμό, τα προϊόντα της Castalia κυκλοφορούν σήμερα σε 13 χώρες.

Η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

----Ανανεωμένη σειρά αντηλιακών προϊόντων Helioderm

H Castalia στο πλαίσιο της ανανέωσης της φιλοσοφίας της παρουσιάζει την ολοκληρωμένη σειρά προστασίας από τον ήλιο Helioderm, προσαρμοσμένη στα σύγχρονα δεδομένα της αγοράς δερμοκαλλυντικών προϊόντων φαρμακείου.

Η σειρά αντηλιακών προϊόντων Helioderm, όπως και όλες οι σειρές της Castalia, είναι βασισμένη σε κλινικές μελέτες και έχει αναπτυχθεί από τα ερευνητικά εργαστήρια της Lavipharm. Τα προϊόντα της ανανεωμένης σειράς Helioderm είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παρέχουν πλήρη ασφάλεια σε ακραίες συνθήκες ηλιοφάνειας – είτε σε μεγάλο υψόμετρο είτε στη θάλασσα –και καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας. Είναι κατάλληλα τόσο για ανοιχτόχρωμες όσο και για ευαίσθητες ή προβληματικές επιδερμίδες (με εγκαύματα ή ουλές). Περιέχουν TinosorbTM M®, το πλέον σύγχρονο, φωτοσταθερό και ασφαλές φίλτρο, το οποίο προσφέρει ισοδύναμη προστασία από την UVB – UVA ακτινοβολία, αλλά και ενεργή βιταμίνη C και E για την πρόληψη της φωτογήρανσης. Παράλληλα, οι υψηλοί δείκτες προστασίας που διαθέτουν τα καθιστούν κατάλληλα και για τις υπερευαίσθητες επιδερμίδες.

Η ανανεωμένη σειρά Helioderm περιλαμβάνει προϊόντα για πολύ υψηλή, υψηλή και μεσαία προστασία από τον ήλιο, για την υψηλή προστασία της υπερευαίσθητης μη ανεκτικής ή αλλεργικής επιδερμίδας στα χημικά φίλτρα και το άρωμα, καθώς κι ένα μοναδικό προϊόν ολικής φυσικής προστασίας για βρέφη, παιδιά και αλλεργικές επιδερμίδες, ανθεκτικό στο νερό. Στη σειρά επίσης περιλαμβάνεται και ένα καινοτόμο προϊόν για την προστασία από τον ήλιο και τις μέδουσες, με παγκοσμίως μοναδική σύνθεση με εκχύλισμα plankton (διεθνής πατέντα) που αδρανοποιεί το μηχανισμό επίθεσης και έτσι προστατεύει από τις μέδουσες και τις τσούχτρες.

Τέλος, η σειρά Helioderm ολοκληρώνεται με προϊόν φροντίδας μετά την έκθεση στον ήλιο (apres soleil).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v