Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavisoft: Εγκατάσταση συστήματος στην Διγαλάκης

Σε υπογραφή σύμβασης προχώρησε η Lavisoft, με την εισαγωγική και εμπορική εταιρία Α.Β. Διγαλάκης, αποκλειστική αντιπρόσωπο της Longchamp και LOEWE στην Ελλάδα, για την εγκατάσταση του συστήματός της Roster Master.

Lavisoft: Εγκατάσταση συστήματος στην Διγαλάκης
Σε υπογραφή σύμβασης προχώρησε η Lavisoft, με την εισαγωγική και εμπορική εταιρία δερμάτινων ειδών Α.Β. Διγαλάκης, αποκλειστική αντιπρόσωπο της Longchamp και LOEWE στην Ελλάδα, για την εγκατάσταση του συστήματός της Roster Master.

Το Roster MaSter ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR MaSter και αποτελεί το λογισμικό ενός ολοκληρωμένου συστήματος. Στόχος του Roster Master είναι η κάλυψη των αναγκών του Γραφείου Προσωπικού μίας επιχείρησης ή οργανισμού στον τομέα του προγραμματισμού και της διαχείρισης των βραδιών των εργαζομένων (Rostering).

Χρησιμοποιώντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που έχουν δοθεί από τον χρήστη (ανάγκες σε προσωπικό ανά Τμήμα, θέση εργασίας και βάρδια, προτιμήσεις των εργαζομένων, κανόνες εργατικής νομοθεσίας κ.λ.π), το Roster Master δημιουργεί αυτόματα το πρόγραμμα βαρδιών που θα ακολουθήσει κάθε εργαζόμενος για το προσεχές ορισμένο διάστημα, δηλαδή το ωράριο και τη θέση εργασίας που θα απασχολείται κάθε ημέρα, καθώς και τις ειδικές εργασίες που θα πρέπει να εκτελέσει.

Το Roster MaSter συνεργάζεται στενά με το σύστημα ωρομέτρησης και διαχείρισης παρουσιών προσωπικού Time MaSter της Lavisoft. Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που το επιθυμούν να συνδυάσουν τον προγραμματισμό των βαρδιών με την ωρομέτρηση και να επιτύχουν μία λειτουργικότητα υψηλού επιπέδου αφού μπορούν να ενσωματώσουν και τις δύο παραπάνω λειτουργίες σε ένα ενιαίο σύστημα.

Με τη βοήθεια του Roster MaSter κάθε επιχείρηση επιτυγχάνει μεγαλύτερη αποδοτικότητα στη λειτουργία του Γραφείου Προσωπικού της, οικονομία κλίμακας, εξοικονόμηση χρόνου, καθώς και άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της διοίκησης.

Κατέχοντας αξιόλογη τεχνογνωσία στον τομέα της πληροφορικής, η Lavisoft, πάντα στο κέντρο των εξελίξεων σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, παρέχοντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v