Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΤ: Και ΑΜΚ στα σχέδια της διοίκησης

Μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου βρίσκεται στα μελλοντικά σχέδια της διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ωστόσο η απόφαση αυτή δεν πρόκειται να ληφθεί έως το προσεχές φθινόπωρο.

  • του Γιώργου Μαντέλα
ΤΤ: Και ΑΜΚ στα σχέδια της διοίκησης
Και μια αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ) βρίσκεται στα μελλοντικά σχέδια της διοίκησης του.

Οπως πληροφορείται το Euro2day.gr, η απόφαση αυτή δεν πρόκειται να ληφθεί έως το προσεχές φθινόπωρο, αλλά υπάρχει στα σχέδια του μάνατζμεντ του οργανισμού, όπως επιβεβαίωσε κι αρμόδιο στέλεχος του.

Η κίνηση αυτή κρίνεται αναγκαία, προκειμένου να υποστηριχθεί η αύξηση του κύκλου των εργασιών της τράπεζας στο κομμάτι του retail banking, όπου εκτιμάται ότι υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης για το ΤΤ.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η διοίκηση του Ταμιευτηρίου ετοιμάζεται να ανακοινώσει και πρόγραμμα stock option για το προσωπικό του ΤΤ, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε τρεις φάσεις.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε στο πλαίσιο της ενίσχυσης των κινήτρων των εργαζομένων για την αύξηση της παραγωγικότητας τους, εν΄ όψει του νέου ανοίγματος που ετοιμάζει η διοίκηση του ΤΤ στο κομμάτι της λιανικής τραπεζικής.

Οι λεπτομέρειες αναμένονται να γίνουν γνωστές στην επικείμενη τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων του οργανισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v