Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βραβείο για την ποιότητα έλαβε η ΚΡΕΚΑ

H ΚΡΕΚΑ έλαβε μία σημαντική διεθνή διάκριση με το χρυσό βραβείο "Century International Gold Quality Award" για την αφοσίωσή της στην ποιότητα, σύμφωνα με τα κριτήρια που ορίζει ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός φορέας BID.

Βραβείο για την ποιότητα έλαβε η ΚΡΕΚΑ
H εταιρεία ΚΡΕ.ΚΑ έλαβε μία σημαντική διεθνή διάκριση με το χρυσό βραβείο "Century International Gold Quality Award" για την αφοσίωσή της στην ποιότητα, σύμφωνα με τα κριτήρια που ορίζει ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός φορέας B.I.D. Business Initiative Directions.

Η τιμητική αυτή διάκριση απονέμεται σε εταιρείες που σημειώνουν την καλύτερη εφαρμογή των αρχών αυτών στη δομή και την λειτουργία τους, σε παγκόσμιο επίπεδο.
 
Η απονομή έγινε στην Γενεύη (Ελβετία) στις 10 Μαρτίου 2008, σε λαμπρή τελετή που διοργανώθηκε στο συνεδριακό κέντρο του Intercontinental Geneve Hotel, παρουσία Πολιτικών φορέων και στελεχών από μεγάλες εταιρείες από 43 διαφορετικές χώρες, καθώς και μελών της Διεθνούς Ακαδημαϊκής Κοινότητας.

Την εταιρεία εκπροσώπησαν ο κ. Dejan Ljamkovic ως μέλος του Δ.Σ. και ο μηχανικός παραγωγής κ. Κιουτσούκωστας Λευτέρης, ενώ η απονομή έγινε από τον πρόεδρο της BID Jose E. Prieto.

Το διεθνές βραβείο για την ποιότητα απονεμήθηκε ως επιβράβευση της εταιρείας σε έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω τομείς:

* Ποιότητα & Αριστεία
* Ικανοποίηση Πελατών
* Ηγεσία
* Τεχνολογία & Διεργασίες
* Σχεδιασμός και λήψη αποφάσεων
* Ανθρώπινοι πόροι
* Διοίκηση Ολικής Ποιότητας
* Εμπορικά Αποτελέσματα
* Φήμη "Brand Name"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v