Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τηλέτυπος: Πούλησε το 42% της Multichoice

Πραγματοποιήθηκε στις 19 τρέχοντος η πώληση του 42% της Multichoice Hellas από την Τηλέτυπος και την κυπριακή -κατα 100%- θυγατρική της Τηλέτυπος Κύπρου. Αγοραστές εμφανίστηκαν δύο αλλοδαπές εταιρίες, η Dikomo Investements Sarl (για το 7%) και η Tiledrasis S.A. (για το 35%).

Τηλέτυπος: Πούλησε το 42% της Multichoice
Πραγματοποιήθηκε στις 19/6/03 η πώληση του 42% της Multichoice Hellas από την Τηλέτυπος και την κυπριακή -κατα 100%- θυγατρική της, Τηλέτυπος Κύπρου.

Η ίδια η Τηλέτυπος πώλησε το 7% και η κυπριακή θυγατρική το 35%, με τίμημα τα 559 ευρώ ανα μετοχή, έναντι ονομαστικής αξίας 67 ευρώ ανά μετοχή.

Αγοραστές εμφανίστηκαν δύο αλλοδαπές εταιρίες, η Dikomo Investements Sarl (για το 7%) και η... Tiledrasis S.A. (για το 35%), προφανώς συνδεόμενες με την NetMed.

Οπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση, με το προϊόν της πώλησης θα εξαγοραστεί από την ”Τηλέτυπος Κύπρου Λίμιτεδ” ποσοστό 12,5% της NetMed, υλοποιώντας τη συμφωνία ανταλλαγής του ποσοστού της Τηλέτυπος στη Multichoice Hellas, με ποσοστό 12,5% της NetMed, συν 6,65 εκατ. ευρώ μετρητά (τα οποία τα λαμβάνει απευθείας η μητρική Τηλέτυπος απο την πώληση του προαναφερθέντος 7%).

Στην ανακοίνωση πάντως επισημαίνεται οτι οι συναλλαγές τελούν υπο την έγκριση των αρμοδίων εποπτικών αρχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v