Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Sale & lease back ακινήτου

Η Lavipharm AE γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της αρτιότερης υλοποίησης του χρηματοοικονομικού και επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε συμφωνία sale and lease back επί ακινήτου της με την Τράπεζα Αττικής.

Lavipharm: Sale & lease back ακινήτου
Η Lavipharm AE γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της αρτιότερης υλοποίησης του χρηματοοικονομικού και επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρείας, πραγματοποιήθηκε συμφωνία πώλησης και μακροχρόνιας επανεκμίσθωσης επί ακινήτου της στην Παιανία με την Τράπεζα Αττικής.

Το εν λόγω ακίνητο της Lavipharm, συνολικής έκτασης 20.194,50 τ.μ., επί του οποίου έχει ανεγερθεί βιομηχανικό κτίριο συνολικής επιφάνειας 14.093,91 τ.μ., βρίσκεται στην οδό Αγίας Μαρίνας στην Παιανία Αττικής.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την πώληση του ακινήτου αντί του ποσού των 14 εκατ. ευρώ και τη μίσθωσή του στη συνέχεια από τη Lavipharm AE για 25 χρόνια με δικαίωμα επαναγοράς στην τιμή του 1 ευρώ.

Μέρος των εισερχόμενων κεφαλαίων θα διατεθεί για την εξόφληση δανεισμού, ενώ το υπόλοιπο κεφάλαιο θα διατεθεί για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v