Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευκλείδης: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου, καθώς και την έγκριση των ισολογισμών μετασχηματισμού των απορροφηθείσων εταιριών ενέκρινε η ετήσια γενική συνέλευση της Ευκλείδης.

Ευκλείδης: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Την επικύρωση νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων καθώς και την έγκριση των ισολογισμών μετασχηματισμού των απορροφηθείσων εταιριών ενέκριναν οι μέτοχοι της Ευκλείδης κατά τη διάρκεια της ετήσιας γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 27/6/2003.

Η Γ.Σ. ενέκρινε την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας που αποτελείται από εννέα μέλη: τους κ. Δημήτριο Φουντά, Ιωάννη Τσιτσιλώνη, Μιλτιάδη Φωτιάδη, Στέργιος Τζερμιά Σοφία – Λαζάριδου – Κωνσταντινίδου και Αικατερίνη Καραγιάννη (εκτελεστικά μέλη), και κ. Μαρία Σαρηγιάννη (μη εκτελεστικό μέλος).

Ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη ορίστηκαν οι κ. Εμμανουήλ Δρανδάκης καθηγητής Οικονομικών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το 1972 και επισκέπτης καθηγητής σε πανεπιστίμια του εξωτερικού όπως Yale, Φλόριντα και του Κονκόρντια στις ΗΠΑ, του πανεπιστημίου της Κύπρου, και μέλος πολλών διεθνών οργανισμών και Διομήδης Ψηλός, καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχει διατελέσει μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου, σύμβουλος του πρωθυπουργού Γεωργίου Ράλλη σε θέματα οικονομικών, επιστημονικός σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα και διευθυντικό στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών.

Οσον αφορά στα άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, επισημαίνεται η έγκριση των ισολογισμών μετασχηματισμού των απορροφηθείσων εταιριών ΕΤΕΠ, Πολυτεχνική, ΑΤΕ Ομάς, Τρίτων ΑΤΕ, Ακτίς, Εργοεμπορική και των λοιπών οικονομικών καταστάσεών τους.

Τέλος, η γενική συνέλευση ενέκρινε την εκλογή της ανώνυμης ελεγκτικής εταιρίας BKR Πρότυπος Ελεγκτική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v