Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Σούλα Έβανς CEO στην Altec Telecoms

Καθήκοντα διευθύνουσας συμβούλου στην Altec Telecoms ανέλαβε η κα Σούλα Έβανς. Η κα Έβανς ήταν Γενική Διευθύντρια Εταιρικών και Οικιακών Πελατών του ΟΤΕ. Τη θέση αυτή κατείχε από το 2002.

Η Σούλα Έβανς CEO στην Altec Telecoms
Καθήκοντα διευθύνουσας συμβούλου στην Altec Telecoms ανέλαβε η κα Σούλα Έβανς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κα Έβανς ήταν Γενική Διευθύντρια Εταιρικών και Οικιακών Πελατών του ΟΤΕ. Την θέση αυτή κατείχε από το 2002. Από το 1999 μέχρι και το 2002 διετέλεσε Γενική Διευθύντρια Επιχειρησιακών και Οικιακών Πελατών στην Eircom στην Ιρλανδία, ενώ από το 1992 έως και το 1999 εργάστηκε στην British Telecom όπου και κατείχε νευραλγικές θέσεις διοίκησης, όπως στον επιχειρησιακό προγραμματισμό, στο marketing και στη στρατηγική.

Η κα Έβανς έχει πτυχίο Οικονομικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, ενώ πραγματοποίησε και μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία.

Με αφορμή την έλευση της κας Εβανς στον Όμιλο ALTEC, ο Πρόεδρος του Ομίλου κος Θανάσης Αθανασούλης αφού την καλωσόρισε δήλωσε: «Η παρουσία της κας Έβανς με την πλούσια εμπειρία που διαθέτει στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, θα δώσει περαιτέρω ώθηση στην εταιρία και θα έλθει ακόμη πιο κοντά η υλοποίηση του στόχου μας, που είναι να δημιουργήσουμε μια ισχυρή εταιρία τηλεπικοινωνιών".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v