Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚΤΕΡ: Διανέμει μέρισμα 0,05 ευρώ ανά μετοχή

Tην καταβολή μερίσματος 0,05 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε χθες (30/06/03) η γενική συνέλευση της εταιρίας ΕΚΤΕΡ. Ως ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος ορίστηκε η 30/06/03.

ΕΚΤΕΡ: Διανέμει μέρισμα 0,05 ευρώ ανά μετοχή
Την καταβολή μερίσματος 0,05 ευρώ ανά μετοχή αποφάσισε η χθεσινή (30/06/2003) γενική συνέλευση της εταιρίας ΕΚΤΕΡ, σύμφωνα με ανακοίνωσή της προς τις χρηματιστηριακές αρχές, ενώ ως ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος ορίστηκε η 30/06/03.

Επιπλέον η γενική συνέλευση αποφάσισε την εκλογή νέων μελών του Δ.Σ. της εταιρείας. Στη θέση των δύο ανεξάρτητων μελών που ορίζονται από τον νόμο, εκλέχθηκαν οι κ.κ. Ηλίας Νικολόπουλος δικηγόρος και Καθηγητής επί σειρά ετών Δημοσίου Δικαίου στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, και Χαράλαμπος Κανελλόπουλος Καθηγητής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Ομώνυμο Τμήμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Προς συμπλήρωση της εννεαμελούς συνθέσεως του Δ.Σ. εκλέχθηκαν οι κ.κ. Αθανάσιος Σίψας, Ιωάννης Καβέτσος, Κων/νος Στούμπος, Γρηγόριος Καβέτσος, Θωμάς Ταραμπίκος, Δημήτριος Χατζής και Χάρης Τριανταφύλλου.

Τέλος, εγκρίθηκε επανακαθορισμός τρόπου διάθεσης των μη διατεθέντων κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την τελευταία αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σύμφωνα με την από 01/04/1999 Τακτική Γενική Συνέλευση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v