Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΡΟΜ: Προς δύο ακόμη διαγνωστικά στην Αλβανία

Στο 51% του διαγνωστικού κέντρου στην Αλβανία θα φτάσει η συμμετοχή της Euromedica που ίσως ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα. Στα σχέδια και η δημιουργία δύο μικρότερων διαγνωστικών.

ΕΥΡΟΜ: Προς δύο ακόμη διαγνωστικά στην Αλβανία
Την απόκτηση του 51% του μετοχικού κεφαλαίου διαγνωστικού κέντρου στην Αλβανία, το οποίο θα αποτελέσει και τον πυρήνα της περαιτέρω ανάπτυξης της δραστηριότητάς της στη γειτονική χώρα, αναμένεται να ανακοινώσει ίσως και σήμερα η Euromedica.

Με την είσοδό της στο μετοχικό κεφάλαιο του διαγνωστικού κέντρου η Euromedica θα εξασφαλίσει τη συνεργασία με την αναγκαία ομάδα ιατρών, με τους οποίους εν συνεχεία θα προχωρήσει στη δημιουργία ή στελέχωση κλινικής επίσης στην Αλβανία.

Αρχικά, το διαγνωστικό κέντρο θα προχωρήσει στη δημιουργία δύο ακόμη μικρότερων κέντρων πρόληψης και διάγνωσης και εν συνεχεία, αφού υπάρξει το αναγκαίο δορυφορικό δίκτυο, θα προστεθεί η κλινική. Η απόκτηση της συμμετοχής θα γίνει πιθανότατα από τη Euromedica Albania η οποία συστάθηκε πέρυσι με έδρα την Αθήνα.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η Euromedica έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της για δημιουργία κλινικής στην Αλβανία και σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με ομάδα ιατρών και ξένων επενδυτών που είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία ανέγερσης κλινικής χωρίς όμως να το προχωρήσουν περισσότερο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v