Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης:Διανομή μερίσματος 0,02 ευρώ και νέο έργο

Tο έργο της εσωτερικής διαμόρφωσης επιβατηγού πλοίου/θαλαμηγού, αντί του συνολικού ποσού των 3.139.409 ευρώ, ανέλαβε η εταιρία Βαράγκης, της οποίας η Γ.Σ. ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,02 ευρώ και την εκλογή του νέου Δ.Σ.

Βαράγκης:Διανομή μερίσματος 0,02 ευρώ και νέο έργο
Tο έργο της εσωτερικής διαμόρφωσης επιβατηγού πλοίου/θαλαμηγού, αντί του συνολικού ποσού των 3.139.409 ευρώ, ανέλαβε η εταιρία Βαράγκης. Το έργο αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάιο του 2004.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία αυτή είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών της εταιρίας για την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε εξειδικευμένα έργα συνολικής διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων (outfitting) και βασίζεται στη μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει.

Σήμερα, η Βαράγκης δραστηριοποιείται στην κατασκευή επίπλων οικιακής χρήσης και στην εισαγωγή και εμπορία επίπλων γραφείου και σπιτιού.

Η Βαράγκης είναι κάτοχος από τον Ιούλιο 2002 του πιστοποιητικού του ΕΛΟΤ που αναφέρεται στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της μονάδας παραγωγής της στο Σχηματάρι Βοιωτίας, σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000 για σχεδιασμό, παραγωγή και εμπορία πάσης φύσεως επίπλων και επιπλώσεων, ενώ πρόσφατα απέκτησε Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001 και Πιστοποιητικό Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ 1801 και OHSAS 18001 για ολόκληρο το φάσμα της δραστηριοποίησής της.

Εξάλλου, τη διανομή μερίσματος 0,02 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2002 ενέκρινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας Βαράγκης, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου.

Επίσης, η Γ.Σ. ενέκρινε την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου με τριετή θητεία και καθορίστηκαν τα ανεξάρτητα μέλη αυτού. Μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας έχει ως εξής: Ελένη Βαράγκη, πρόεδρος, Θεόδωρος Παπαλεξόπουλος, αντιπρόεδρος και ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Δημήτρης Βαράγκης, διευθύνων σύμβουλος, Εμμανουήλ Μαργωμένος, μέλος, Πέτρος Παπανικολάου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v