Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λιβάνης: Διανομή μερίσματος 0,14 ευρώ

Τη διανομή μερίσματος 0,14 ευρώ, την απόκτηση ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10%, με ανώτερη τιμή τα 7 ευρώ και κατώτατη τα 1,5 ευρώ και την επανεκλογή του υφιστάμενου Δ.Σ., ενέκρινε η γ.σ. του Εκδοτικού Οίκου Λιβάνη.

Λιβάνης: Διανομή μερίσματος 0,14 ευρώ
Τη διανομή μερίσματος 0,14 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2002, ενέκρινε η ετήσια τακτική γ.σ. του Εκδοτικού Οίκου Λιβάνη, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου.

Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας κατά την λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 30/6/2003.

Από την 1/7/2003 οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα λήψης του ως άνω μερίσματος.

Η πληρωμή του μερίσματος θα γίνει με δίγραμμες επιταγές οι οποίες θα αποσταλούν στους δικαιούχους μαζί με την βεβαίωση για φορολογική χρήση από την 26/7/2003 μέχρι 31/8/2003.

Οσον αφορά το επενδυτικό πρόγραμμα το οποίο εξελίσσεται κανονικά, δεν προτάθηκε προς το παρόν αναπροσαρμογή του.

Η γ.σ. απεφάσισε να αποκτήσει ίδιες μετοχές έως το 10% του συνόλου των μετοχών. Η τιμή στην οποία θα διενεργηθούν οι αγορές θα είναι 1,5 ευρώ έως 7 ευρώ. Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο μπορεί να συντελεστούν οι αγορές δεν θα υπερβαίνει την 31/12/2004. Οι συναλλαγές να διενεργούνται μέσω της εταιρείας Euroxx ΑΧΕΠΕΥ.

Tέλος, επανεκλέχθη το υφιστάμενο Δ.Σ. σύμφωνα με τον νόμο περί εταιρικής διακυβέρνησης ορίζοντας εκτελεστικά μέλη την πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Παναγιώτα Λιβάνη και τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ηλία Λιβάνη και μη εκτελεστικά μέλη τους κ.κ. Αντώνιο Λιβάνη, Παναγιώτη Ζαχόπουλο και Χρήστο Αρφάνη. Οι κ.κ Παναγιώτης Ζαχόπουλος και Χρήστος Αρφάνης ορίστηκαν ως ανεξάρτητα μέλη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v