Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βάρδας: Νέο Δ.Σ. - Τροποποίηση καταστατικού

Η εταιρία Βάρδας ΑΕΒΕΕ ανακοινώνει ότι, λόγω λήξεως της θητείας του παλαιού Δ.Σ., η Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που έγινε στις 24/5/2008 εξέλεξε νεο Διοικητικό Συμβούλιο. Τροποποίηση καταστατικού.

Βάρδας: Νέο Δ.Σ. - Τροποποίηση καταστατικού
Η εταιρία Βάρδας ΑΕΒΕΕ ανακοινώνει ότι, λόγω λήξεως της θητείας του παλαιού Δ.Σ., η Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που έγινε στις 24/5/2008 εξέλεξε νεο Διοικητικό Συμβούλιο.
 
Ειδικότερα, το νέο Δ.Σ. είναι το εξής:


1. Θεόδωρος Βάρδας του Κων/νου
2. Γεώργιος Καραμητσάνης του Παναγιώτη
3. Δημήτριος Βάρδας του Κων/νου
4. Δημήτριος Εξαρχόπουλος του Γεωργίου
5. Μιχαήλ Μούκας του Ιωάννη
6. Ναταλία Βάρδα του Θεοδώρου
7. Τατιάνα Βάρδα του Θεοδώρου
8. Θεόδωρος Τσούνης του Δημητρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα στις 24/5/2008 και ομόφωνα εξέλεξε πρόεδρο, αντιπρόεδρο και όρισε τα εκτελεστικά, μη εκτελεστικά και τα ανεξέρτητα μη εκτελεστικά Μέλη, ως κατωτέρω:

Θεόδωρος Κων/νου Βάρδας Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό μέλος
Γεώργιος Παν. Καραμητσάνης Αντιπρόεδρος, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Δημήτιρος Κων/νου Βάρδας Μη εκτελεστικό μέλος
Δημήτριος Γεωργ. Εξαρχόπουλος Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
Μούκας Ι. Μιχάλης Εκτελεστικό μέλος
Ναταλία Θ. Βάρδα Εκτελεστικό μέλος
Τατιάνα Θ. Βάρδα Εκτελεστικό μέλος
Θεόδωρος Δ. Τσούνης Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Σημειώνεται, ότι την εταιρεία δεσμεύει και εκπροσωπεί με μόνο την υπογραφή του κάτω απο την εταιρική επωνυμία και χωρίς την σύμπραξη άλλου μέλους ο Πρόεδρος και Διευθύνων Συμβουλος κ. Θεόδωρος κ. Βάρδας.

Η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι 5ετής, ήτοι μέχρι 24/05/2013.

Επιπλέον, η Γ.Σ. της Βάρδας αποφάσισε την τροποποίηση του άρθρου 2 περί σκοπού της Εταιρείας.

Ειδικότερα, σκοπός της εταιρείας είναι:

1. α) Η εμπορία πάσης φύσεως ενδυμάτων, υφασμάτων, υποδημάτων και γενικώς ειδών ενδύσεως ή υποδήσεως.

β) Η κατασκευή των ανωτέρω ειδών σε ίδια εργαστήρια ή εργαστήρια τρίτων (facon).

γ) Η εισαγωγή στην Ελλάδα ή εξαγωγή στο εξωτερικό των ως άνω ειδών.

δ) Η αντιπροσώπευση Ελληνικών ή αλλοδαπών οίκων οι οποίοι παράγουν ή εμπορεύονται παρόμοια ή συναφή προς το αντικείμενο της εταιρείας είδη.

ε) Η έκδοση, εμπορία και διακίνηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό πάσης φύσεως εντύπων, βιβλίων και περιοδικών περιεχομένου συναφούς με τις δραστηριότητες της εταιρείας αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος εντύπων, βιβλίων και περιοδικών που εξυπηρετούν την ευόδωση του σκοπού της εταιρείας, καθώς και η αντιπροσώπευση Ελληνικών ή αλλοδαπών εταιρειών που παράγουν ή εμπορεύονται παρόμοια είδη.

στ) Η αγοραπωλησία και εν γένει εκμετάλλευση ακινήτων και η ανέγερση ή και η αποπεράτωση οικοδομών, επί ιδίων ή αλλότριων οικοπέδων, κατά το σύστημα της αντιπαροχής.

ζ) Η παροχή υπηρεσιών διαχείρισης και εκμετάλλευσης ακίνητης περιουσίας γενικά, καθώς και η παροχή υπηρεσιών χρονομεριστικής μίσθωσης ακινήτων.

η) Η αγορά, πώληση, μεταβίβαση, εκμίσθωση, μίσθωση, ανέγερση, λειτουργία και εκμετάλλευση ξενοδοχείων, ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, κάθε είδους τουριστικών καταλυμάτων, κέντρων αναψυχής, εστιατορίων, κυλικείων, υπεραγορών και καταστημάτων πάσης φύσεως και γενικά η άσκηση κάθε επιχειρήσεως που συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με τις ξενοδοχειακές και τουριστικές με σκοπό το κέρδος εργασίες.

θ) Η ίδρυση και εκμετάλλευση τουριστικών και διαφημιστικών γραφείων, γραφείων ενοικιάσεως αυτοκινήτων και άλλων μέσων ψυχαγωγίας και θαλασσίων εκδρομών και αθλημάτων.

ι) Η αγορά, πώληση, μεταβίβαση, εκμίσθωση, μίσθωση και εκμετάλλευση τουριστικών λεωφορείων (pullman).

κ) Η διεξαγωγή εργασιών ξενοδόχων, ιδιοκτητών, ενοικιαστών και διαχειριστών τουριστικών καταλυμάτων, κέντρων αναψυχής, εστιατορίων, κυλικείων, υπεραγορών και καταστημάτων αποικιακών δώρων, οινοπνευματωδών και άλλων ποτών ή αγαθών πάσης φύσεως.

λ) Η ενέργεια κάθε πράξης που τείνει άμεσα ή έμμεσα σε έναν από τους ανωτέρω σκοπούς.

2. Για την πραγμάτωση του σκοπού της, η εταιρεία μπορεί να συμμετέχει σε επιχειρήσεις του εσωτερικού ή του εξωτερικού που επιδιώκουν τον ίδιο ή παρεμφερή σκοπό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v