Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ideal: Στις 645 χιλ. ευρώ τα EBITDA α' τριμήνου

Στις 645 χιλ. ευρώ σε ενοποιημένο επίπεδο και σε 63 χιλ. ευρώ σε επίπεδο μητρικής διαμορφώθηκαν τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και συνολικών αποσβέσεων (EBITDA) της Ιντεάλ στο α’ τρίμηνο 2008.

Ideal: Στις 645 χιλ. ευρώ τα EBITDA α τριμήνου
Στις 63 χιλ. ευρώ σε επίπεδο μητρικής και σε 645 χιλ. ευρώ σε ενοποιημένο επίπεδο διαμορφώθηκαν τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και συνολικών αποσβέσεων (EBITDA) της Ιντεάλ στο α’ τρίμηνο του 2008.

Επίσης, η από 10/12/2007 Έκτακτη Γενική Συνέλευση (Α' Επαναληπτική) των μετόχων της Εταιρείας αποφάσισε μεταξύ άλλων την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών η οποία θα ενισχύσει τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας.

Εν όψει των ανωτέρω, η εταιρεία θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την έξοδο των μετοχών της το συντομότερο δυνατό από την κατηγορία «Επιτήρηση», όπου μεταφέρθηκε με την από 22/03/2007 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α λόγω της άρσης της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της σε εφαρμογή των άρθρων 322 και 212 παρ. 5 και παρ.6 του κανονισμού του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v