Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλατίνη: Νέο επεισόδιο στη διαμάχη με Ν. Κατσέλη

Ένα ακόμη επεισόδιο στη διαμάχη της Αλλατίνη με τον Ν. Κατσέλη θα διαδραματιστεί εντός της εβδομάδας. Αύριο συζητείται ενώπιον του ΠΠΑ η αγωγή που έχει ασκήσει ο Ν. Κατσέλης κατά της εταιρίας για το ποσό των 8,9 εκατ. ευρώ.

  • της Αλεξάνδρας Γκίτση
Αλλατίνη: Νέο επεισόδιο στη διαμάχη με Ν. Κατσέλη
Ένα ακόμη επεισόδιο στη διαμάχη της Αλλατίνη με τον κ. Νίκο Κατσέλη θα διαδραματιστεί εντός της εβδομάδας.

Όπως αναφέρεται στις συνοπτικές ενδιάμεσες ενοποιημένες οικονομικές πληροφορίες για την περίοδο 1/1/08 - 31/3/08 της Αλλατίνη, αύριο 4 Ιουνίου συζητείται ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η αγωγή την οποία έχει ασκήσει ο κ. Νίκος Κατσέλης κατά της Εταιρίας Δημητριακών Βορείου Ελλάδος ΑBEΕ, θυγατρικής της Αλλατίνη, της PLIAS και του κ. Χαραλάμπου Δαυίδ (προέδρου της PLIAS Α.Ε. και αντιπροέδρου της Υιοί Χ. Κατσέλη ΑΒΕΕ), για το ποσό των 8,9 εκατ. ευρώ κατά κύρια νομική βάση και κατά την επικουρική βάση για το ποσό των 12 εκατ. ευρώ.

Όπως σημειώνεται στις συνοπτικές ενδιάμεσες ενοποιημένες οικονομικές πληροφορίες για την περίοδο 1/1/08 - 31/3/08 της Αλλατίνη, «κατά τους ισχυρισμούς» του κ. Κατσέλη, «τα ανωτέρω ποσά τού οφείλονται κατά κύριο λόγο διότι δήθεν δεν του επιτράπηκε να ασκήσει δικαίωμα προτίμησης για την απόκτηση μετοχών της Υιοί Χ. Κατσέλη ΑΒΕΕ, τις οποίες απέκτησε (2002) αντ’ αυτού η Εταιρία Δημητριακών Βορείου Ελλάδος ΑBEΕ και η οποία ακολούθως μέσω δημόσιας πρότασης κατέστη πλειοψηφούσα μέτοχος της Υιοί Χ. Κατσέλη ΑΒΕΕ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v