Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιντεάλ: Στα 1,44 ευρώ η τιμή διάθεσης στην ΑΜΚ

Στα 1,44 ευρώ καθορίστηκε η τιμή διάθεσης εκάστης νέας μετοχής που θα διατεθεί στο πλαίσιο της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, από το Δ.Σ. της Ιντεάλ κατά τη συνεδρίασή της 9ης Ιουνίου 2008.

Ιντεάλ: Στα 1,44 ευρώ η τιμή διάθεσης στην ΑΜΚ
Στα 1,44 ευρώ καθορίστηκε η τιμή διάθεσης εκάστης νέας μετοχής που θα διατεθεί στο πλαίσιο της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, από το Δ.Σ. της Ιντεάλ κατά τη συνεδρίασή της 9ης Ιουνίου 2008.

Επίσης, αποφασίστηκε η απονομή δικαιώματος προεγγραφής στην Τιμή Διάθεσης στους παλαιούς μετόχους, κατόχους κοινών και προνομιούχων μετοχών, ήτοι δικαιώματος συμμετοχής πέραν του δικαιώματος προτίμησης, μέχρι το τριπλάσιο της συμμετοχής τους στο υφιστάμενο μετοχικό κεφάλαιο (η εν λόγω ζήτηση πρόκειται να ικανοποιηθεί αναλογικά (pro rata), με βάση τον αριθμό των μετοχών για τις οποίες προεγγράφονται τα εν λόγω πρόσωπα).

Οι παλαιοί μέτοχοι οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα άσκησης του δικαιώματος προτίμησης και του δικαιώματος προεγγραφής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά την λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών την ημέρα διαπραγμάτευσης που προηγείται της ημερομηνίας που θα καθορισθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης.
 
Δεν παρέχεται στους εγγραφέντες μετόχους η δυνατότητα να αποσύρουν την αίτηση εγγραφής.
Σε περίπτωση που, μετά την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης και του δικαιώματος προεγγραφής των παλαιών μετόχων, παραμένουν αδιάθετες νέες μετοχές, το Διοικητικό Συμβούλιο θα διαθέσει ελεύθερα τις αδιάθετες μετοχές κατά τη διακριτική του ευχέρεια, σε τιμή που σε κάθε περίπτωση δεν θα είναι χαμηλότερη της Τιμής Διάθεσης.

Τέλος, αποφασίστηκε η παράταση της προθεσμίας καταβολής του κεφαλαίου της αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου κατά ένα (1) μήνα, σύμφωνα με την πρόβλεψη της διάταξης της παραγράφου 4 του άρθρου 11 του Κ.Ν. 2190/1920, ήτοι μέχρι την 09.09.2008.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με νέα απόφασή του θα καθορίσει την ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης. Το χρονικό διάστημα άσκησης του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων θα έχει διάρκεια ενός (1) μήνα. Η ημερομηνία έναρξης και λήξης της διαπραγμάτευσης και άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης θα ανακοινωθεί προς τους μετόχους από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v