Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μύλοι Κεπενού: Διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ

Τη διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2002 και την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου ενέκρινε η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας Μύλοι Κεπενού, με ποσοστό απαρτίας 75,80%.

Μύλοι Κεπενού: Διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ
Τη διανομή μερίσματος 0,05 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2002, ενέκρινε η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρίας Μύλοι Κεπενού, που συνήλθε στις 30 Ιουνίου 2003, με ποσοστό απαρτίας 75,80% του μετοχικού κεφαλαίου.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. της 30ής Ιουνίου 2003. Από την 1η Ιουλίου 2003 και μετά οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσεως 2002.

Επίσης, στη διάρκεια της Γ.Σ. εξελέγη νέο διοικητικό συμβούλιο 3ετούς θητείας, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Γεώργιος Κεπενός του Δημητρίου, επιχειρηματίας, κάτοικος Πατρών, ως πρόεδρος Δ.Σ. & δ/νων σύμβουλος. Θεόφιλος Κεπενός του Δημητρίου, επιχειρηματίας, κάτοικος Πατρών, ως αντιπρόεδρος. Πολυζώης Κεπενός του Δημητρίου, επιχειρηματίας, κάτοικος Πατρών, ως μέλος μη εκτελεστικό. Ξενογιάννης Ιωάννης του Αποστόλου, σύμβουλος επιχειρήσεων, κάτοικος Ρίου Αχαΐας, ως μέλος ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό. Ανδρέας Γούναρης του Γεωργίου, δικηγόρος, κάτοικος Πατρών, ως μέλος ανεξάρτητο μη εκτελεστικό.

Τέλος, εγκρίθηκε η από 31/10/2002 απόφαση του Δ.Σ. σχετικά με το επενδυτικό πρόγραμμα της εταιρίας, τη διάθεση των αντληθέντων κεφαλαίων και την τότε πρόσκαιρη αύξηση του βραχυπρόθεσμου δανεισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v