Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση της Τρ. Πειραιώς από τη Deutsche Bank

Η Deutsche Bank απένειμε στην Τράπεζά Πειραιώς, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το Βραβείο Ποιότητας 2007 “Straight-Through Processing (STP) Excellence Award”.

Διάκριση της Τρ. Πειραιώς από τη Deutsche Bank
Η Deutsche Bank, μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο και εκκαθαρίστρια των περισσοτέρων πληρωμών σε ευρώ παγκοσμίως, απένειμε στην Τράπεζά Πειραιώς, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το Βραβείο Ποιότητας 2007 “Straight-Through Processing (STP) Excellence Award” για τις πληρωμές της Τράπεζας που αποστέλλονται παντού στον κόσμο σε ευρώ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πειραιώς.

Η διαρκής βελτίωση των υποδομών της οδήγησε και στην αντίστοιχη βράβευση για τις πληρωμές σε δολάριο, καθιστώντας έτσι την Τράπεζα Πειραιώς ως τη μόνη ελληνική τράπεζα που απέσπασε και τα δύο βραβεία στην ίδια χρονιά.

Παράλληλα οι Τράπεζες JP Morgan και Bank of New York επιβράβευσαν την Τράπεζα Πειραιώς για το ποσοστό αυτοματοποίησης (99%) που επιτυγχάνει στις αποστελλόμενες πληρωμές της.
Σ’ ένα περιβάλλον όπου η ποιότητα της πληροφόρησης, η ταχύτητα της εκτέλεσης και η ικανότητα άμεσης ανταπόκρισης είναι στοιχεία πρωταρχικής σημασίας για την ολοκλήρωση μιας πληρωμής σε διεθνές επίπεδο, η Τράπεζα Πειραιώς και οι άνθρωποί της, όπως προκύπτει από τις βραβεύσεις , ανταποκρίθηκαν απόλυτα στις απαιτήσεις αυτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v