Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άλφα Γκρίσιν: Άδεια για συγκρότημα στη Σόφια

Η ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH ΑΕ έλαβε από τις αρμόδιες αρχές της Βουλγαρίας άδεια για την κατασκευή οικιστικού και εμπορικού συγκροτήματος έξι (6) ορόφων, στην περιοχή Studenski Grad, στην Σόφια Βουλγαρίας.

Άλφα Γκρίσιν: Άδεια για συγκρότημα στη Σόφια
Η Ανώνυμη Εταιρεία Υποστήριξης Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και Αξιοποίησης Ακινήτων ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH ΑΕ έλαβε από τις αρμόδιες αρχές της Βουλγαρίας άδεια για την κατασκευή οικιστικού και εμπορικού συγκροτήματος έξι (6) ορόφων, στην περιοχή Studenski Grad, στην Σόφια Βουλγαρίας.

Η ανέγερση του συγκροτήματος θα πραγματοποιηθεί σε ιδιόκτητη έκταση 3.332 τ.μ. της ΑLPHA GRISSIN IMOTI (REAL ESTATES) AD, 99,99% θυγατρική εταιρεία της ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH A.E..

Το συγκρότημα θα έχει συνολική επιφάνεια 13.386 τ.μ. και θα περιλαμβάνει διαμερίσματα για οικιστική χρήση, εμπορικά καταστήματα, χώρους γραφείων και υπόγειο χώρο στάθμευσης. Οι εργασίες κατασκευής αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του τελευταίου τριμήνου της χρήσης 2008.

Η ολοκλήρωση κατασκευής του συγκροτήματος αναμένεται εντός του 2010 και ο Όμιλος ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH εκτιμά ότι θα έχει από την πώλησή του έσοδα της τάξεως των 10,5 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη μετά από φόρους ύψους 3 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v