Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο λογότυπο για την F.G. Europe

Το νέο εταιρικό της λογότυπο υιοθέτησε από 18/06/08 η FG Europe. Η ιστορία και δυναμική του Ομίλου και η δραστηριοποίηση του στην πράσινη ενέργεια, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα εταιρική του ταυτότητα.

Νέο λογότυπο για την F.G. Europe
Το νέο εταιρικό της λογότυπο υιοθέτησε από 18/06/08 η FG Europe. Η ιστορία και η δυναμική του Ομίλου, η επιτυχημένη δραστηριοποίηση του στον τομέα της πράσινης ενέργειας και η περιβαλλοντική ευαισθησία, είναι τα στοιχεία εκείνα που χαρακτηρίζουν την νέα εταιρική του ταυτότητα και καθοδήγησαν τον σχεδιασμό του νέου λογοτύπου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι λιτές γραμμές και τα σχήματα που χρησιμοποιούνται στη σύνθεση του νέου λογοτύπου συμβολίζουν τη δυναμική εξέλιξη της FG Europe. Πρωταγωνιστικό στοιχείο αποτελεί το πράσινο χρώμα, το οποίο αντικατοπτρίζει τη σημασία που δίνει ο Όμιλος σε θέματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και εκφράζει την δέσμευση της Διοίκησης για κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνες πρακτικές.

Οπως επισημαίνεται, ο σεβασμός στο περιβάλλον, η προώθηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η συμβολή στην ανακύκλωση, είναι κατευθύνσεις συνυφασμένες με τη στρατηγική της FG Europe, που διέπουν το σύνολο των δραστηριοτήτων της και λειτουργούν ως πυξίδα για την μελλοντική της πορεία.

Τα αρχικά FG εμφανίζονται μέσα σε μία δημιουργική αφαιρετική αναπαράσταση της υδρογείου, συμβολίζοντας την εκτός των ελληνικών συνόρων δυναμική εξάπλωση της εταιρείας, η οποία τα τελευταία χρόνια διευρύνει διαρκώς τις δραστηριότητες και το αντικείμενό της, πάντα με άξονα την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

Η νέα φιλοσοφία, οι εταιρικές αξίες, οι στρατηγικές προτεραιότητες και ο προσανατολισμός των δραστηριοτήτων της FG Europe και των εταιρειών του Ομίλου, αποτυπώνονται επιτυχώς στην αλλαγή και τον επανασχεδιασμό του νέου λογοτύπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v