Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άλφα Γκρίσιν: Στρατηγική συνεργασία με KNURR

Η ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH ΑΕ προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης στρατηγικής συνεργασίας με τον διεθνή οίκο KNURR.

Άλφα Γκρίσιν: Στρατηγική συνεργασία με KNURR
Η ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH ΑΕ προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης στρατηγικής συνεργασίας με τον διεθνή οίκο KNURR, με στόχο την διάθεση των προϊόντων υποστήριξης μηχανογραφικών κέντρων τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

O οίκος KNURR, αποτελεί μέλος του Ομίλου EMERSON και μέσα από μια επιτυχημένη παρουσία 75 ετών στην αγορά του Business Critical Continuity έχει αναδειχθεί σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων έδρασης και συστημάτων ψύξης διεθνώς.

Ειδικότερα, η KNURR προσφέρει τυποποιημένα συστήματα ικριωμάτων και ερμαρίων υψηλής τεχνολογίας και αξιοπιστίας, αλλά και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε μηχανογραφικού κέντρου, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Στα κύρια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της KNURR συγκαταλέγονται η σημαντική τεχνογνωσία, η καινοτομία στον σχεδιασμό, η ευελιξία προσαρμογής στις ανάγκες του πελάτη, η άριστη ποιότητα κατασκευής και η αυξημένη αξιοπιστία.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH ΑΕ αναδεικνύεται σε κύριο συνεργάτη της KNURR στην ελληνική αγορά, διαθέτοντας την πλήρη γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ικριώματα και ερμάρια έδρασης συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, ερμάρια εξωτερικού χώρου, συστήματα ελέγχου περιβάλλοντος, δικτυακά και ασύρματα συστήματα υπολογιστών και λοιπά εξαρτήματα.

Η νέα στρατηγική συνεργασία της ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH ΑΕ με έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων Business Critical Continuity αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της ηγετικής θέσης της ΑΛΦΑ ΓΚΡΙΣΙΝ INFOTECH ΑΕ στην συγκεκριμένη αγορά στην Ελλάδα. Η συνεργασία με την KNURR αναμένεται να προσδώσει νέα δυναμική στην εμπορική παρουσία του Ομίλου ALPHA GRISSIN INFOTECH τόσο στην ελληνική αγορά όσο και εκτός των ελληνικών συνόρων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v