Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΙΔΜΑ: Ανανέωση ειδικής διαπραγμάτευσης

Με απόφαση της από 26 Ιουνίου 2008 συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΧΑ, ανανεώνεται η χρονική διάρκεια της σύμβασης Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί της μετοχής της εταιρίας ΣΙΔΜΑ, με την εταιρία Beta Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.

ΣΙΔΜΑ: Ανανέωση ειδικής διαπραγμάτευσης
Με απόφαση της από 26 Ιουνίου 2008 συνεδρίασης του Δ.Σ. του ΧΑ, ανανεώνεται η χρονική διάρκεια της σύμβασης Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί της μετοχής της εταιρίας ΣΙΔΜΑ, με την εταιρία Beta Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρία Beta Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την εταιρία ΣΙΔΜΑ, με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εταιρίας ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΙΔΜΑ Α.Ε.

2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την ανωτέρω εταιρία έχει διάρκεια ενός (1) έτους.

3. Προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, η ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. έχει συνάψει σύμβαση με τον Pisante Andrea - Asser, κύριο μέτοχο της Εκδότριας, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση του κυρίου μετόχου να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v