Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λυμπέρης: Απόφαση για αυξομείωση κεφαλαίου

Τη μη διανομή μερίσματος για την εταιρική χρήση 2007, συνεπεία συσσωρευμένων ζημιών της εταιρείας, και την αυξομείωση του μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε η Γ.Σ. της 30 Ιουνίου 2008 της εταιρίας Εκδόσεις Λυμπέρης.

Λυμπέρης: Απόφαση για αυξομείωση κεφαλαίου
Τη μη διανομή μερίσματος για την εταιρική χρήση 2007, συνεπεία συσσωρευμένων ζημιών της εταιρείας, και την αυξομείωση του μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 30 Ιουνίου 2008 της εταιρίας Εκδόσεις Λυμπέρης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των 6.892.560 ευρώ, δια της κεφαλαιοποιήσεως αποθεματικού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο, με αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής, καθώς επίσης και η ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των 6.892.560 ευρώ, με μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής, για τη διαγραφή ζημιών παρελθουσών χρήσεων και η τροποποίηση των παρ. 5.1 και 5.2 του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας.

Η Γενική Συνέλευση δεν ενέκρινε την περαιτέρω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δια της κεφαλαιοποιήσεως τμήματος του λογαριασμού από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και αποφάσισε όπως το θέμα αυτό τεθεί εκ νέου σε προσεχή Γενική Συνέλευση.

Εκλέχθηκαν τα μέλη του νέου Δ.Σ., με πενταετή θητεία, ως ακολούθως: Αντώνιος Λυμπέρης, Κωνσταντίνος Κορλέτης, Τριαντάφυλλος Μαστραντώνης, Ελένη Μακρή Πέτρος Παπαγεωργίου και Απόστολος Παπαδόπουλος. Τα δύο τελευταία μέλη, ήτοι ο κ. Πέτρος Παπαγεωργίου και ο κ. Απόστολος Παπαδόπουλος ορίσθηκαν ως ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v