Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚΤΕΡ: Μειοδότης για έργο στην Εθνική Ασφαλιστική

Προσωρινός μειοδότης σε έργο για το κτιριακό συγκρότημα της Εθνικής Ασφαλιστικής αναδείχτηκε η ΕΚΤΕΡ, με προσφορά ύψους 33,7 εκατ. ευρώ. Η διάρκεια της σύμβασης είναι 450 ημέρες, ενώ η υπογραφή τοποθετείται εντός του Σεπτεμβρίου.

ΕΚΤΕΡ: Μειοδότης για έργο στην Εθνική Ασφαλιστική
Προσωρινός μειοδότης στο έργο του κτιριακού συγκροτήματος της Ανωνύμου Ελληνικής Εταιρίας Γενικών Ασφαλειών Η Εθνική αναδείχτηκε η ΕΚΤΕΡ.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΚΤΕΡ, ο διαγωνισμός διεξήχθη στις 25/7/2003 με τη διαδικασία της συμπλήρωσης τιμολογίου, με συνολικό κατ’ αποκοπή τίμημα και η προσφορά της ΕΚΤΕΡ ήταν 33,7 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το κτιριακό συγκρότημα βρίσκεται επί της Λεωφ. Συγγρού και των οδών Ευρυδάμαντος και Γαλαξία και περιλαμβάνει χώρους διοίκησης της εταιρίας, λοιπούς γραφειακούς χώρους και συνεδριακό – εκπαιδευτικό κέντρο, συνολικής επιφάνειας 43.000 τ.μ., καθώς και υπόγειο σταθμό αυτοκινήτων επιφάνειας 37.000 τ.μ.

Η διάρκεια κατασκευής του έργου ορίζεται σε 450 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης ανάθεσης, η οποία τοποθετείται εντός του Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v