Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΕΓΕΚ: Διευκρινίσεις για εργασίες του Μετρό

Διευκρινίσεις για τη διακοπή εργασιών της γραμμής 3 του Μετρό διατυπώνει η ΑΕΓΕΚ, ως μέλος της αναδόχου κοινοπραξίας για το έργο, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα του τύπου.

ΑΕΓΕΚ: Διευκρινίσεις για εργασίες του Μετρό
Διευκρινίσεις για τη διακοπή εργασιών της γραμμής 3 του Μετρό διατυπώνει η ΑΕΓΕΚ, ως μέλος της αναδόχου κοινοπραξίας για το έργο, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΝΕΑ".

Ειδικότερα, επισημαίνει τα ακόλουθα:

1. Η κατασκευή του σταθμού ΧΟΛΑΡΓΟΥ της Γραμμής 3, του έργου "3 ΣΤΑΘΜΟΙ του ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ", διεκόπη λόγω εργασιών της Αρχαιολογίας, οι οποίες ολοκληρώθησαν στα τέλη του μηνός Ιουνίου.

2. Κατόπιν των ανωτέρω και προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες που απαιτούνται για την παράδοση των χώρων των 3 σταθμών και της υπόγειας στάθμευσης, εκτιμάται ότι, η διακοπή λειτουργίας της γραμμής 3 του Μετρό θα γίνει τον Οκτώβριο του 2008.

3. Αναφορικά με την λειτουργία των εργοταξίων της κοινοπραξίας ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ οι εργασίες συνεχίζονται σύμφωνα με το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

4. Τέλος είναι γνωστόν ότι σχετικά με την επίλυση των όποιων οικονομικών ή άλλων προβλημάτων που αφορούν την ΑΕΓΕΚ, έχει ανακοινωθεί από τις 26 Ιουνίου η καταρχήν συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες και τον επιχειρηματία Ιωάννη Μαρούλη, η οποία στην ολοκλήρωσή της θα ισχυροποιήσει την χρηματοοικονομική θέση της εταιρίας και θα βελτιώσει τα οικονομικά στοιχεία αυτής και του ομίλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v