Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SATO: Νέο κατάστημα ENTOS στην Πάτρα

Μία μεγάλη επένδυση στην πόλη της Πάτρας με ένα νέο υπερσύγχρονο εταιρικό κατάστημα ENTOS πραγματοποιεί ο όμιλος SATO, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες της περιοχής.

SATO: Νέο κατάστημα ENTOS στην Πάτρα
Μία μεγάλη επένδυση στην πόλη της Πάτρας με ένα νέο υπερσύγχρονο εταιρικό κατάστημα ENTOS, πραγματοποιεί ο όμιλος SATO, αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες της περιοχής για ένα μεγαλύτερο σημείο που θα μπορεί να εξυπηρετεί καλύτερα την αγορά της συγκεκριμένης πόλης, της Αχαΐας και των γύρω νομών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα ENTOS είναι ένα νέο και ταχύτατα αναπτυσσόμενο brand στο χώρο του επίπλου και των ειδών για το σπίτι, που δημιούργησε το 2005 ο όμιλος SATO, χτίζοντας πάνω στην παγκόσμια τάση για την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

Ειδικότερα, το 2007 αποτέλεσε χρονιά-ορόσημο για το brand καθώς άνοιξαν 4 megastores στην Αττική και 1 στη Θεσσαλονίκη, ενώ η επιτυχημένη αυτή πορεία ενισχύθηκε περαιτέρω στην αρχή της τρέχουσας χρονιάς με ένα ακόμη κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζεται με το άνοιγμα του νέου σημείου πώλησης στην Πάτρα. Το νέο υπερσύγχρονο megastore βρίσκεται στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου και θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό στα μέσα Αυγούστου.

Όπως επισημαίνεται, στον πολύ μεγάλο χώρο του νέου καταστήματος ENTOS οι καταναλωτές θα βρουν ολοκληρωμένες λύσεις για όλο το σπίτι, μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε καναπέδες, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, συνθέσεις, τραπεζάκια, πολυθρόνες και σε πολλά άλλα έπιπλα και είδη για το σπίτι, υψηλής ποιότητας και design, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, που καλύπτουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v