Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Ημερίδα "Πράσινη Επιχειρηματικότητα" η ΚΡΕΚΑ

Η ΚΡΕ.ΚΑ παρουσίασε τις "πράσινες" επιχειρηματικές της προτάσεις και λύσεις σε Ημερίδα που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο "Γ. Κρανιδιώτης" του Υπουργείου Εξωτερικών την Τρίτη 8 Ιουλίου 2008.

Στην Ημερίδα Πράσινη Επιχειρηματικότητα η ΚΡΕΚΑ
Η εταιρεία ΚΡΕ.ΚΑ παρουσίασε τις "πράσινες" επιχειρηματικές της προτάσεις και λύσεις σε Ημερίδα που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο "Γ. Κρανιδιώτης" του Υπουργείου Εξωτερικών με θέμα "Πράσινη Επιχειρηματικότητα: Ελληνικές Ιδέες, Καινοτομίες, Προϊόντα και Τεχνογνωσία στην Παγκόσμια Μάχη για το Περιβάλλον", την Τρίτη 8 Ιουλίου 2008.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη ημερίδα που οργάνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών και το ΕΒΕΑ, σε συνεργασία με το ΕΜΠ, την ΚΕΕ, το ΤΕΕ και τον ΣΕΒ, καθώς και με το Ελληνοαμερικανικό και Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο, του ΟΠΕ, της ΕΕΔΕ, , του ΣΕΒΕ, και της Greenpeace.

Οπως επισημαίνεται, οι ενότητες περιλάμβαναν θέματα ενέργειας, διαχείρισης αποβλήτων, βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής, υψηλής τεχνολογίας και γεωργικών προϊόντων. Η εταιρεία ΚΡΕΚΑ Α.Ε. με ομιλητή τον κ. Κιουτσούκωστα Λευτέρη στην θεματική ενότητα "Διαχείριση Αποβλήτων" παρουσίασε την νέα μονάδα αναερόβιας επεξεργασίας παραγωγής βιοαερίου και λιπασματοποίησης με απώτερο σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας και της ανακύκλωσης των ζωικών υποπροϊόντων για παραγωγή βελτιωτικού εδάφους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v