Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης για Pharma PLUS

Με σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης συνεχίζεται η πορεία της Pharma PLUS και το 2008. Στα μέλη του δικτύου προστέθηκαν ένα φαρμακείο στην Καρδίτσα, ένα στην Κεφαλλονιά, δύο νέα στη Δράμα, ένα στην Ερμιόνη κι ένα στο Μαρούσι.

Υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης για Pharma PLUS
Με σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης συνεχίζεται η πορεία της Pharma PLUS και το 2008. Στα μέλη του δικτύου προστέθηκαν ένα φαρμακείο στην Καρδίτσα, ένα στην Κεφαλλονιά, δύο νέα φαρμακεία στη Δράμα, ένα στην Ερμιόνη κι ένα στο Μαρούσι.

Έτσι, ο αριθμός των συνεργατών της Pharma PLUS ανέρχεται σήμερα στους 70, σημειώνοντας αύξηση 13%. Αντίστοιχα, οι πωλήσεις των συνεργαζόμενων φαρμακείων Pharma PLUS σημείωσαν άνοδο 16,1% κατά το πρώτο 5μηνο του 2008.

Τα παραπάνω παρουσιάστηκαν στην 5η Πανελλήνια Συνάντηση των Συνεργαζόμενων Φαρμακείων Pharma PLUS που πραγματοποιήθηκε στη Βραυρώνα Αττικής, με τη συμμετοχή των μελών του δικτύου. Κατά τη διάρκεια δύο ημερών, προβλήθηκαν και συζητήθηκαν θέματα άμεσου ενδιαφέροντος για την ανάπτυξη κι ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του δικτύου.

Επίσης, το ενδιαφέρον κέντρισε η παρουσία του κ. Nicholas Hall, επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής της Pharma PLUS, ο οποίος ανέπτυξε τις τάσεις του σύγχρονου φαρμακείου, όπως διαμορφώνονται σύμφωνα με τα αποτελέσματα διεθνών ερευνών και μελετών. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «μέχρι το 2017 τα φαρμακεία σε όλες τις χώρες θα έχουν ένα νέο ρόλο, επικεντρωμένα στην πρόληψη και διατήρηση της υγείας του σύγχρονου καταναλωτή, που θα αναζητά την αυτό-θεραπεία του μέσα από OTC προϊόντα, διαγνωστικά test και τις έγκυρες κι επιστημονικές συμβουλές του φαρμακοποιού, ο οποίος θα συμπληρώνει ως ένα βαθμό το έργο των ιατρών».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, προβλήθηκε η νέα καλοκαιρινή βιτρίνα των συνεργαζόμενων φαρμακείων. Με κεντρικό μήνυμα μια παραλία με κοχύλια, άμμο, αστερίες κι άλλα έντονα καλοκαιρινά στοιχεία, οι πελάτες του δικτύου Pharma PLUS απολαμβάνουν ένα περιβάλλον που έχει σαν στόχο να τους φέρει πιο κοντά στην εποχή των διακοπών, πάντα με ασφάλεια και υγεία.

Τέλος, παρουσιάστηκε το νέο καλοκαιρινό τεύχος του Pharma PLUS Link, που ήταν αφιερωμένο στην αντηλιακή προστασία. Το περιοδικό διανέμεται δωρεάν στους καταναλωτές που προτιμούν το δίκτυο Pharma PLUS για τις αγορές τους.

Στόχος της Pharma PLUS, εταιρείας παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών προς τα φαρμακεία, μέλος του Ομίλου Lavipharm, είναι να συμβάλλει ενεργά στην εξέλιξη του ελληνικού φαρμακείου. Για την επίτευξη του σκοπού αυτού, συνεργάζεται στενά με το φαρμακοποιό, ώστε να τον βοηθήσει στην αντιμετώπιση του αυξανόμενου ανταγωνισμού από εναλλακτικά δίκτυα διανομής παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων, διευκολύνοντάς τον παράλληλα στην πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη εκπλήρωση του ρόλου του, ως επιστημονικού συμβούλου υγείας.

Το δίκτυο Pharma PLUS αριθμεί σήμερα 70 συνεργαζόμενα φαρμακεία σε κεντρικά σημεία σε όλη την Ελλάδα. Αναζητείστε τα με τον σταυρό – κάψουλα, το σήμα κατατεθέν της Pharma PLUS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v