Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κτήμα Λαζαρίδη: Προς επιδότηση επενδυτικού σχεδίου

Τη θετική γνωμοδότηση της επιτροπής έγκρισης επενδυτικών σχεδίων του υπουργείου Γεωργίας εξασφάλισε η Κτήμα Λαζαρίδη για το επενδυτικό της σχέδιο, το οποίο αφορά στην ίδρυση οινοποιητικής μονάδας στο Καπανδρίτι Αττικής με προϋπολογισμό 3.96 εκατ. ευρώ.

Κτήμα Λαζαρίδη: Προς επιδότηση επενδυτικού σχεδίου
Τη θετική γνωμοδότηση της επιτροπής έγκρισης επενδυτικών σχεδίων εξασφάλισε η Κτήμα Λαζαρίδη για το επενδυτικό σχέδιο της εταιρίας σχετικά με την ίδρυση οινοποιητικής μονάδας στο Καπανδρίτι Αττικής, με προϋπολογισμό 3,96 εκατ. ευρώ.

Οπως επισημαίνει σε σχετική της ανακοίνωση η εταιρία, το επενδυτικό σχέδιο εντάσσεται στην κατηγορία ιδρύσεων - επεκτάσεων του μέτρου 2.1 Επενδύσεις στη Μεταποίηση και Εμπορία των Γεωργικών Προϊόντων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη - Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου 2000-2006.

Η δημιουργία της υπερσύγχρονης οινοποιητικής μονάδας από σταφύλια βιολογικής καλλιέργειας στο Καπανδρίτι Αττικής περιλαμβάνει την ανέγερση κτιριακών εγκαταστάσεων σε ιδιόκτητο οικόπεδο καθώς και την αγορά νέου μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού για όλους τους τομείς της δραστηριότητας της νέας μονάδας.

Η απόφαση προέγκρισης πρόκειται να εκδοθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα και μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των επενδυτικών σχεδίων της 2ης προγραμματικής περιόδου και εφόσον καλύπτεται από τις διαθέσιμες πιστώσεις της προκήρυξης.

Με την απόφαση προέγκρισης θα προσδιορίζονται σαφώς οι όροι και οι προϋποθέσεις ένταξης του επενδυτικού σχεδίου στο μέτρο 2.1 του Καν.(Κ.Ε.) 1257/99.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v