Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SATO: Aλλαγή επωνυμίας από 6/8

Από τις 6/8/2008 η επωνυμία της εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε SATO ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΟΥ. Ο διακριτικός τίτλος της εταιρίας παραμένει SATO A.E.

SATO: Aλλαγή επωνυμίας από 6/8
H εταιρία SATO ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ενημερώνει ότι στις 27/6/2008 η τακτική γενική συνέλευση αποφάσισε, μεταξύ άλλων θεμάτων, την αλλαγή της επωνυμίας της σε SATO ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΟΥ. Ο διακριτικός τίτλος παραμένει SATO A.E.

Το υπουργείο Ανάπτυξης με την υπ' αριθμόν Κ2-9660/22-7-2008 απόφασή του, η οποία καταχωρίστικε στο ΜΑΕ στις 22/7/2008, ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του καταστατικού της εταιρίας.

Το διοικητικό συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών στην από 31/8/2008 συνεδρίασή του ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.

Κατόπιν των παραπάνω, από τις 6/8/2008 η επωνυμία της εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε SATO ANΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΟΥ. Ο διακριτικός τίτλος της εταιρίας παραμένει SATO A.E.

Στην αγγλική η νέα επωνυμία της εταιρίας θα αποδίδεται σε πιστή μετάφραση SATO OFFICE AND HOUSEWARE SUPPLIES S.A. και ο διακριτικός τίτλος θα είναι SATO S.A.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v