Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλφα Γκρίσιν: Ανάπτυξη logistics center

O Όμιλος Alpha Grissin Infotech, προχώρησε στην κατάθεση αιτήσεων για την έκδοση αδειών ανέγερσης υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων logistics center στην Vrazdevna, περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο της Σόφιας στη Βουλγαρία.

Αλφα Γκρίσιν: Ανάπτυξη logistics center
O Όμιλος Alpha Grissin Infotech, μέσω της θυγατρικής Alpha Grissin Imoti, προχώρησε στην κατάθεση αιτήσεων για την έκδοση αδειών ανέγερσης υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων logistics center στην Vrazdevna, περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο της Σόφιας στη Βουλγαρία.

Με σταθερό αναπτυξιακό προσανατολισμό και διαβλέποντας τις σπουδαίες προοπτικές που σχηματίζονται στο πεδίο της αγοράς των Βαλκανίων συνολικά, η Αλφα Γκρίσιν Infotech, κινείται δυναμικά αξιοποιώντας την καίρια θέση που αποκτά η Βουλγαρία ως κεντρικός κόμβος της Ν.Α. Ευρώπης. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν κατατεθεί αιτήσεις για την έκδοση των απαραίτητων αδειών για την κατασκευή μεγάλου logistics center, η υλοποίηση του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο της χρήσης 2009.

Οι εγκαταστάσεις πρόκειται να κατασκευαστούν σε ιδιόκτητο οικόπεδο 27.666 τ.μ. που ανήκει στη θυγατρική εταιρεία Alpha Grissin Imoti και βρίσκεται πλησίον του αεροδρομίου, στο προάστιο Vrazdevna και 11 χιλιόμετρα από το κέντρο της Σόφιας. Το κέντρο θα παρέχει υπηρεσίες αποθήκευσης, φύλαξης και διακίνησης προϊόντων προς τρίτους με τεχνολογικά άρτιο εξοπλισμό σε συστήματα τηλεπικοινωνιών, πυρασφάλειας και temperature & humidity regulators.

Το logistics center, βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από τον κεντρικό οδικό άξονα (Α2) που συνδέει την Βουλγαρία με την Κεντρική Ευρώπη, αποτελώντας κομβικό σημείο για την εξυπηρέτηση των αγορών της Βουλγαρίας, της Πολωνίας και της Ρουμανίας. Ταυτόχρονα, η προνομιακή θέση του προαστίου Vrazdevna, αναφορικά με το αεροδρόμιο της Σόφιας, αποτελεί ουσιαστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των υπηρεσιών που θα προσφέρει το νέο logistics center.
 
Οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις μίσθωσης προς τρίτους θα διαμορφωθούν στο μέλλον ανάλογα με τις τάσεις της αγοράς και την πιο συμφέρουσα συμφωνία για την εταιρεία.

Η Αλφα Γκρίσιν Infotech  είναι σταθερά προσανατολισμένη στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων με υψηλή απόδοση και προοπτική τόσο βραχυπρόθεσμων όσο και μακροπρόθεσμων οφελών. Η κατασκευή του logistics center στη Βουλγαρία συνάδει με το πρωτοποριακό πνεύμα που χαρακτηρίζει την επενδυτική στρατηγική και την πορεία του Ομίλου μέχρι σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v