Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Performance στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α.

Ακόμα μία εταιρία, η Performance Technologies, πέρασε το κατώφλι της Εναλλακτικής Αγοράς του Χ.Α.. Πρόκειται για την 8η εταιρία που εισάγεται στην Εναλλακτική Αγορά μέσα στους πρώτους 7 μήνες της λειτουργίας της.

Η Performance στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α.
Ακόμα μία εταιρία, η Performance Technologies, πέρασε το κατώφλι της Εναλλακτικής Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Πρόκειται για την 8η εταιρία που εισάγεται στην Εναλλακτική Αγορά μέσα στους πρώτους 7 μήνες της λειτουργίας της.

Η ΕΝΑ αποδεικνύεται μια ιδιαίτερα επιτυχημένη αγορά, η οποία παρέχει εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης σε εταιρίες οι οποίες επιθυμούν να αναπτυχθούν χωρίς να προσφύγουν στον τραπεζικό ή άλλης μορφής δανεισμό για την χρηματοδότηση των σχεδίων τους.

Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης του συνόλου των 3,9 εκατομμυρίων μετοχών της Performance ορίστηκε στα 3,00 ευρώ ανά μετοχή και η κεφαλαιοποίηση της εταιρίας κατά την έναρξη διαπραγμάτευσης ανήλθε στα 11,7 εκατομμύρια ευρώ.

Η Performance Technologies από την ίδρυσή της το 1993 έως σήμερα, έχει διαγράψει μια σταθερά ανοδική πορεία στο χώρο της πληροφορικής και ειδικότερα της Συμβουλευτικής, Υλοποίησης, Διαχείρισης Λειτουργιών και Υποστήριξης. Η εταιρία παρέχει σημαντικές υπηρεσίες, εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς και τεχνογνωσία - στοιχεία που την καθιστούν μια από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στον κλάδο της.

Σύμβουλος έκδοσης της Performance στην Εναλλακτική Αγορά ήταν η Τράπεζα Alpha.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Performance στην Εναλλακτική Αγορά, ο κύριος Σπύρος Ι. Καπράλος, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, δήλωσε μεταξύ άλλων:

"Η εισαγωγή της Performance Technologies, που πραγματοποιείται σήμερα, ήλθε σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για τα χρηματιστήρια διεθνώς.

"Πιστεύω όμως ότι, μέσα σ' αυτά τα σημεία των καιρών, όπως εμείς, το Χρηματιστήριο, προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο κύκλο της αγοράς δημιουργώντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες, έτσι και η Performance Technologies αποφάσισε να εισαχθεί στην Εναλλακτική Αγορά μας, για να αντλήσει κεφάλαια χρηματοδοτώντας έτσι τα σχέδια της μελλοντικής της ανάπτυξης."

Από την πλευρά της Performance, ο κύριος Δημήτρης Παπαντωνίου Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας είπε σχετικά:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην PERFORMANCE που εργάστηκαν για την είσοδο της εταιρίας στην ΕΝ.Α καθώς επίσης και την Alpha Bank για τη συμβολή της σε αυτή μας την επιτυχία.

Η PERFORMANCE Technologies A.E. δραστηριοποιείται στον χώρο της Πληροφορικής από το 1993 και προσφέρει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες πληροφορικής που προάγουν την επιχειρησιακή συνέχεια και που βοηθούν κάθε οργανισμό να μειώσει τα λειτουργικά του κόστη.

Η εταιρία υποστηρίζει πολλές μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και στόχος μας είναι να αυξήσουμε το πελατολόγιό μας τόσο εντός όσο και εκτός Ελληνικών Συνόρων καθώς επίσης και να συνεχίσουμε την ανάπτυξη μας στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v