Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Δημόσια Πρόταση για Πειραιώς Leasing

Tην υποβολή προαιρετικής δημόσιας πρότασης αγοράς στους μετόχους της εταιρίας Πειραιώς Leasing, για την αγορά των κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας στη τιμή των 5,30 ευρώ, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

Πειραιώς: Δημόσια Πρόταση για Πειραιώς Leasing
Tην υποβολή προαιρετικής δημόσιας πρότασης αγοράς στους μετόχους της εταιρίας "Πειραιώς Leasing, για την αγορά των κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας στη τιμή των 5,30 ευρώ ανά μετοχή, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.  

Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.Π.Ε.Υ.", ενεργεί, ως σύμβουλος του Προτείνοντος για τη Δημόσια Πρόταση. 

Ο Προτείνων δεσμεύεται να αποκτήσει όλες τις μετοχές της εταιρίας, που αντιστοιχούν κατ' ανώτατο σε 12,372% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας.

Ο Προτείνων, στις 24 Σεπτεμβρίου 2008 έχει στην κυριότητά του 21.259.106 κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές της εταιρίας, που αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 87,628% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου, καθώς και 6.300 δικαιώματα ψήφου από ενέχυρα που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,026%, ήτοι συνολικό ποσοστό 87,654% των δικαιωμάτων ψήφου.

Με την ολοκλήρωση της άσκησης του Δικαιώματος Εξαγοράς και εφόσον η συμμετοχή του Προτείνοντα στην εταιρία ανέλθει σε ποσοστό τουλάχιστον 95% του καταβεβλημένου κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της, προτίθεται να υποβάλει αίτηση για τη διαγραφή των κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών της εταιρίας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v