Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Εργο για την Κτηματική Εταιρία Δημοσίου

Εργο που αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Οικονομικής Παρακολούθησης στην Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου ανέλαβε η Quality & Reliability, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε πέντε μήνες.

Q&R: Εργο για την Κτηματική Εταιρία Δημοσίου
Εργο που αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Οικονομικής Παρακολούθησης στην Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου ανέλαβε η Quality & Reliability.

Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν διαγωνισμού που διενεργήθηκε από την ΚΕΔ, η προσφορά της Q&R κρίθηκε ως η πλέον συμφέρουσα και πρόσφατα υπεγράφη η σύμβαση για την ανάθεση του έργου.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, το έργο, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα σε πέντε (5) μήνες, συμπεριλαμβάνει εκτός από την εγκατάσταση υποσυστημάτων Γενικής και Αναλυτικής Λογιστικής, τη Διαχείριση Παγίων, Ταμειακή Διαχείριση, Παρακολούθηση Δανείων, Διαχείριση Προσωπικού & Μισθοδοσίας, Budget, υποσύστημα παρακολούθησης έργων, καθώς και διασύνδεση με το Μητρώο Ακινήτων. Συμπεριλαμβάνεται επίσης η εγκατάσταση του υποσυστήματος Διοικητικής Πληροφόρησης (MIS).

Τέλος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Q&R, όντας η βασική επιχειρηματική μονάδα ανάπτυξης και παραγωγής λογισμικού του Ομίλου Πουλιάδη, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής στην Ελλάδα, συνεχίζει την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της, αυξάνοντας συνεχώς τον αριθμό των εγκαταστάσεών της και διευρύνοντας διαρκώς το πελατολόγιό της, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Στο πελατολόγιο της Q&R συμπεριλαμβάνονται περισσότερες από 100 μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, καθώς και πάνω από 40 μεγάλοι οργανισμοί, υπουργεία και άλλες υπηρεσίες του ευρύτερου δημοσίου τομέα και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ενδεικτικοί πελάτες Δημοσίου της Q&R είναι οι: ΟΣΕ, ΟΓΑ, Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης (ΕΚΔΔ), Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων, Υπουργείο Εργασίας, Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ), ΕΥΔΑΠ, ΕΘΕΛ, Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ), Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v