Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

REDS: Με 19,5% στο Mητροπολιτικό Κέντρο Πειραιά

Η REDS ανακοινώνει τη συμμετοχή της, με ποσοστό 19,5%, στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Mητροπολιτικό Κέντρο Πειραιά, η οποία έχει αναλάβει ανάπτυξη και λειτουργία του νέου Εκθεσιακού Κέντρου στον Πειραιά.

REDS: Με 19,5% στο Mητροπολιτικό Κέντρο Πειραιά
Η REDS ανακοινώνει τη συμμετοχή της, με ποσοστό 19,5%, στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας Mητροπολιτικό Κέντρο Πειραιά, η οποία έχει αναλάβει μέσω της από 1/10/08 σύμβασης παραχώρησης με την ΟΛΠ Α.Ε., την ανάπτυξη και λειτουργία του νέου Εκθεσιακού Κέντρου μετά συμπληρωματικών εμπορικών χρήσεων, που θα κατασκευαστεί στη περιοχή Παλατάκι της λιμενικής ζώνης Πειραιά.

Η συνολική εγκατάσταση θα έχει επιφάνεια ανωδομής 60.000 τ.μ. περίπου και 1.450 κλειστές θέσεις στάθμευσης. Η επένδυση, συμπεριλαμβανομένων των κεφαλαιοποιημένων δαπανών κατά την περίοδο ανάπτυξης, θα ανέλθει σε ευρώ 90 εκατομμύρια περίπου.

Οι υπόλοιπες εταιρείες, που συμμετέχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της "MHΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ Α.Ε." είναι οι J&P ABAΞ Α.Ε. (19,5%), LAMDA DEVELOPMENT S.A (19,5%), ΡΟΤΑ Ε.Π.Ε. (15,75%), DAMCO ENERGY S.A. (15,75%) και ΚΛΕΑΡΧΟΣ Γ. ΡΟΥΤΣΗΣ Α.Ε. (10%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v