Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΓΕΚΑ: Νέες εμπορικές συνεργασίες

Η ΕΛΓΕΚΑ ανακοίνωσε ότι στις 30.09.2008 υπεγράφη σύμβαση εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. και της ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ Α.Ε.", καθώς και της θυγατρικής στη Ρουμανία με τη βουλγαρική Aroma.

ΕΛΓΕΚΑ: Νέες εμπορικές συνεργασίες
Η ΕΛΓΕΚΑ ανακοίνωσε ότι στις 30.09.2008 υπεγράφη σύμβαση εμπορικής συνεργασίας,τριετούς διάρκειας μεταξύ της ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. και της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία "ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ Α.Ε.", για την εμπορία και διανομή κατ' αποκλειστικότητα όλων των προϊόντων της "ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ Α.Ε.", εντός της Ελληνικής Επικράτειας και συγκεκριμένα σε όλα τα κανάλια διανομής (ενδεικτικά: μεγάλες αλυσίδες λιανικής, υπόλοιπο πελατολόγιο λιανικής, χονδρεμπόριο τροφίμων / food service).

Η ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. θα αναλάβει ειδικότερα τις πωλήσεις, το trade marketing, το καταναλωτικό marketing, το merchandising, την αποθήκευση και διανομή (logistics) όλων των προϊόντων που παράγει και εμπορεύεται η ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ Α.Ε., που είναι τα εξής : παξιμαδάκια, κριτσίνια, κριθαροκούλουρα, ντάκοι, λαδοκούλουρα, βουτήματα κανέλλας, ντακάκια, σάλτσα με ντάκους (βαζάκι) και τρίμα.

Επίσης, η θυγατρική μας εταιρία (με ποσοστό 50,02%) ELGEKA FERFELIS ROMANIA S.Α., υπέγραψε στις 01.10.2008, τριετή σύμβαση διανομής για το σύνολο της Ρουμάνικης επικράτειας, με την Βουλγάρικη εταιρία "AROMA PLC", η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της προσωπικής υγιεινής και φροντίδας με προϊόντα όπως οδοντόπαστες, σαπούνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες χεριών και σώματος, κατέχοντας ηγετική θέση στη Βουλγάρικη αγορά.

Η ELGEKA FERFELIS ROMANIA S.A. αποτελεί τον εμπορικό επιχειρησιακό βραχίονα του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων με ραγδαία ανάπτυξη την τελευταία πενταετία. Διαθέτει δίκτυο 12 υποκαταστημάτων στο σύνολο της Ρουμανικής επικράτειας και απασχολεί πάνω από 450 εργαζομένους. Μέσω αυτής δραστηριοποιούνται οι επίσης θυγατρικές της μητρικής ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε., ELGEKA FERFELIS BULGARIA LTD, ELGEKA FERFELIS SRL (στη Μολδαβία).

Οι παραπάνω επιχειρηματικές κινήσεις αναμένεται ότι θα συνεισφέρουν στην αύξηση του κύκλου εργασιών του Ομίλου ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v