Lavipharm: Εγκαίνια ιδιόκτητης φαρμακαποθήκης

Τα εγκαίνια της Newpharm, θυγατρικής εταιρίας του ομίλου Lavipharm, που δημιουργήθηκε τον Μάιο του 1998 και λειτουργεί ως πρότυπος φαρμακαποθήκη και κέντρο διανομής, πραγματοποιήθηκαν στις 24 Σεπτεμβρίου.

Lavipharm: Εγκαίνια ιδιόκτητης φαρμακαποθήκης
Τα εγκαίνια της Newpharm, θυγατρικής εταιρίας του ομίλου Lavipharm, που δημιουργήθηκε τον Μάιο του 1998 και λειτουργεί ως πρότυπος φαρμακαποθήκη και κέντρο διανομής, πραγματοποιήθηκαν στις 24 Σεπτεμβρίου.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή πολλών σημαντικών τοπικών παραγόντων, αλλά και του προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η εταιρία βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης πιστοποιητικού Συμμόρφωσης Συστήματος Ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001/2000.

Σημειώνεται ότι με υπερσύγχρονες ιδιωτικές εγκαταστάσεις, που είναι οι μεγαλύτερες στον χώρο των φαρμακαποθηκών στην περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας, και με επενδύσεις που έφτασαν τα 1,4 εκατ. ευρώ, η Newpharm παρέχει χονδρική διάθεση φαρμακευτικών, καλλυντικών και κτηνιατρικών σκευασμάτων, καθώς και γενικά όλων των προϊόντων που διακινούνται στα φαρμακεία. Καλύπτει τις ανάγκες των νομών Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Αρτας, Πρέβεζας, Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας.

”Με αυτήν την επένδυση ο όμιλος Lavipharm ενισχύει περαιτέρω την παρουσία του στην Ηπειρο και τη θέση του στον κλάδο των υΥπηρεσιών στον χώρο της υγείας, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνει την τοπική κοινωνία προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας”, τόνισε ο κ. Θανάσης Λαβίδας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Lavipharm.

”Πιστεύουμε ότι οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Newpharm στην αγορά της Βορειοδυτικής Ελλάδας θα αποτελέσουν εφαλτήριο για την επέκταση των προσφερόμενων υπηρεσιών του ομίλου εντός και εκτός της επικράτειας”.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος, πρόεδρος του ΣΕΒ επισήμανε: ”Με διεθνείς συνεργασίες, με παρουσία των προϊόντων του στις πιο απαιτητικές αγορές του κόσμου και με διαρκή προσήλωση στην αναπτυξιακή του πορεία, μέρος της οποίας αποτελεί και η επένδυση της Newpharm, ο όμιλος Lavipharm συνεχίζει να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στο χώρο της υγείας”.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι ”η διορατικότητα ενός επιτυχημένου επιχειρηματία είναι σε θέση να διακρίνει τις όποιες προοπτικές και όχι μόνον σε μεσοπρόθεσμη βάση. Και είναι γεγονός ότι ευοίωνες προοπτικές αρχίζουν να εμφανίζονται για την Ηπειρο, όπως άλλωστε και για την υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα”.

Οι εγκαταστάσεις της Newpharm καλύπτουν 2.100 τετραγωνικά μέτρα και πληρούν όλα τα ποιοτικά κριτήρια για ασφαλή αποθήκευση και διανομή των προϊόντων που διαχειρίζεται (όπως κλιματισμός, ψυγεία, μηχανοργάνωση, pest control κ.λπ.).

”Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την άριστη και ταχύτατη εξυπηρέτηση, την τεχνογνωσία και εμπειρία των ανθρώπων μας, στοχεύουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλές υπηρεσίες στον χώρο του φαρμάκου, ενισχύοντας παράλληλα τη θέση της Newpharm στην αγορά της Ηπείρου”, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Newpharm, κ. Απόστολος Κοντοχρήστος.

Η Newpharm έχει την αποκλειστική 3rd party διανομή σε φαρμακαποθήκες και νοσοκομεία στην περιοχή της Βορειοδυτικής Ελλάδας σε προϊόντα του ομίλου Lavipharm, καθώς και άλλων εταιριών. Συνεργάζεται με μεγάλες εταιρίες όπως Frezyderm, 3M, Fresenius Kabi, Sanofi-Synthelabo, Galderma, Lavipharm Hellas, διανέμοντας γνωστά και καταξιωμένα προϊόντα (Betadine, Scaflam κ.ά.). Στο πελατολόγιό της, το οποίο συνεχώς αυξάνεται, αριθμούνται 180 φαρμακεία, 4 φαρμακαποθήκες και 7 νοσοκομεία.

Η Newpharm αποτελεί ένα από τα έξι κέντρα αποθήκευσης και διανομής της Lavipharm Alliance Santé, της μεγαλύτερης σε μερίδιο αγοράς ιδιωτικής φαρμακαποθήκης στην Ελλάδα που ανήκει στον όμιλο Lavipharm.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v