Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΕΓΕΚ: Αντικατάσταση μελών του Δ.Σ.

Την παραίτηση μελών του Δ.Σ. στις 10/10/2008 και την αντικατάστασή τους γνωστοποίησε η διοίκηση της ΑΕΓΕΚ. Η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου θα ισχύει έως την τακτική γενική συνέλευση του έτους 2009.

ΑΕΓΕΚ: Αντικατάσταση μελών του Δ.Σ.
Η εταιρία ΑΕΓΕΚ γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι στις 10/10/2008 επήλθαν οι ακόλουθες μεταβολές στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας:
 
1. Παραίτηση των κ. Βασιλείου Σαρσέντη και Θεοφάνη Μπένου -ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών-, της κ. Σοφίας Αγγελοπούλου -μη εκτελεστικού μέλους- και της κ. Θάλειας Πουσκουλού - Λατσένερε και των κ. Γεωργίου Σκουλά και Γεωργίου Σίμου - εκτελεστικών μελών του Δ.Σ.

2. Αντικατάσταση των παραιτηθέντων από τους κ. Χαρίτο Διονυσάτο, Ιωάννη Τσιτσιλώνη, Θεόδωρο Μέγγουλη, Ευάγγελο Γαρμπή, Απόστολο Γεωργιάδη και Βασίλειο Γκουρογιάννη.

3. Η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, έως τη λήξη της τριετούς θητείας του (ήτοι έως την τακτική γενική συνέλευση του έτους 2009), έχει ως ακολούθως:
 
* Σωτήριος Γαβριήλ - πρόεδρος & δ/νων σύμβουλος  - εκτελεστικό μέλος.
* Αθανάσιος Ευμορφόπουλος - αντιπρόεδρος - εκτελεστικό μέλος.
* Μιχαήλ Σίμας - αντιπρόεδρος - εκτελεστικό μέλος.
* Χαρίτος Διονυσάτος - διευθύνων σύμβουλος - εκτελεστικό μέλος.
* Ιωάννης Τσιτσιλώνης - εκτελεστικό μέλος.
* Θεόδωρος Μέγγουλης - εκτελεστικό μέλος.
* Ευάγγελος Γαρμπής - μη εκτελεστικό μέλος.
* Απόστολος Γεωργιάδης - ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
* Βασίλειος Γκουρογιάννης - ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

4. Την εταιρία εκπροσωπούν και δεσμεύουν, με την υπογραφή τους και την εταιρική σφραγίδα, ο κ. Σωτήριος Π. Γαβριήλ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, και ο κ. Χαρίτος Δ. Διονυσάτος διευθύνων σύμβουλος, ενεργώντας έκαστος ατομικά.

5. Ο κ. Χαρίτος Δ. Διονυσάτος, δ/νων σύμβουλος της εταιρίας, είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Από το 1975 έως και σήμερα διετέλεσε διευθυντής τμήματος μηχανολογικού εξοπλισμού σε διάφορες ναυτιλιακές εταιρίες και γενικός διευθυντής των αντιπροσωπειών στην Ελλάδα των εταιριών INGERSOLL-RAND και DETROIT DIESEL. Επίσης, διετέλεσε υπεύθυνος παρακολούθησης έργων εσωτερικού και εξωτερικού σε κατασκευαστικές εταιρίες, όπως στον όμιλο των εταιριών ΕΔΟΚ Α.Ε.- ΕΤΕΡ Α.Ε. και στις εταιρίες ΕΛΤΕΡ ΑΤΕ και ΑΛΤΕ ΑΤΕ.

Ο κ. Ιωάννης Σ. Τσιτσιλώνης, οικονομικός διευθυντής της εταιρίας, εκτελεστικό μέλος, είναι Πτυχιούχος Οικονομικού τμήματος Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εικοσαετή εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο.

Ο κ. Θεόδωρος Χ. Μέγγουλης, εκτελεστικό μέλος, είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ο οποίος διευθύνει ως εργοταξιάρχης μεγάλα τεχνικά έργα ήδη από το 1976 έως και σήμερα.

Ο κ. Ευάγγελος Α. Γαρμπής, μη εκτελεστικό μέλος, είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο από το 1997 έως σήμερα.

Ο καθηγητής κ. Απόστολος Γεωργιάδης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, είναι διαπρεπής νομικός και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών. Ο κ. Γεωργιάδης διετέλεσε, μεταξύ άλλων, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου, καθηγητής του Αστικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρύτανης της Νομικής Σχολής Αθηνών, νομικός σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, διοικητής της Εθνικής Κτηματικής Τράπεζας, του ΟΤΕ, της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Έχει πλουσιότατη συγγραφική δράση, η οποία περιλαμβάνει ελληνικές και διεθνείς εκδόσεις και είναι μέλος ελληνικών, γερμανικών και διεθνών συλλόγων.

Ο κ. Βασίλειος Σπ. Γκουρογιάννης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, είναι δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω, στη μάχιμη δικηγορία από το 1979 έως και σήμερα, με πλούσια συγγραφική δράση σε έργα λογοτεχνικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v