Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η νέα μετοχική σύνθεση του ομίλου Ideal

Τη νέα μετοχική σύνθεση όπως αυτή προέκυψε από την πρόσφατη αύξηση κεφαλαίου και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών σήμερα 15.10.2008, έωσε στη δημοσιότητα ο όμιλος Ιdeal.

Η νέα μετοχική σύνθεση του ομίλου Ideal
Τη νέα μετοχική σύνθεση όπως αυτή προέκυψε από την πρόσφατη αύξηση κεφαλαίου και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών σήμερα 15.10.2008, έωσε στη δημοσιότητα ο όμιλος Ιdeal.

Αναλυτικότερα, τo ποσοστό συμμετοχής της Alpha Bank επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφουτου ομίλου Ideal κατήλθε από 7,05% σε 2,15%.

To ποσοστό συμμετοχής της Citibank International επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου του ομίλου Ideal, κατήλθε από 5,73% σε ποσοστό κατώτερο του 5%.

Tο ποσοστό συμμετοχής του κ. Δαυίδ Σαμουήλ επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου του ομίλου Ideal, ανήλθε από 0.00% σε 5,93%.

Η εταιρία Tinola Holdings, γνωστοποίησε, ότι, δεδομένης της μη συμμετοχής της στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του ομίλου Ideal το συνολικό ποσοστό συμμετοχής της κατήλθε από 11,47% σε 3,495%. Συγκεκριμένα, η Tinola Holdings κατέχει πλέον επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας άμεσα ποσοστό 0,005%, και έμμεσα, ήτοι μέσω της ελεγχόμενης από αυτήν εταιρία Tinola Services ποσοστό 3,49%. Tο ποσοστό συμμετοχής της Tinola Services κατήλθε από 11,46% σε 3,49%.

Η εταιρία Boval, γνωστοποίησε, ότι, δεδομένης της μη συμμετοχής της στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του ομίλου Ideal το ποσοστό συμμετοχής της, κατήλθε από 11,47% σε 3,495%. Συγκεκριμένα, η εταιρία Bova lκατέχει επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας έμμεσα: α) ποσοστό 0,005% μέσω της ελεγχόμενης από αυτήν εταιρίας Tinola Holdings  και β) ποσοστό 3,49% μέσω της ελεγχόμενης από την Tinola Holdings εταιρίας Tinola Services. 

To συνολικό ποσοστό συμμετοχής της Lavonos Anstalt, ανήλθε από 48,07% σε 57,923% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου του ομίλου Ideal. Συγκεκριμένα, η εταιρία Lavonos Anstalt κατέχει πλέον επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας έμμεσα: α) ποσοστό 53,958% μέσω της ελεγχόμενης από αυτήν εταιρίας Thrush Investments Holding  β) ποσοστό 0,47% μέσω της ελεγχόμενης από αυτήν εταιρίας Patella Finance Establishment και γ) ποσοστό 3,495% μέσω της ελεγχόμενης από αυτήν εταιρίας Boval.

Το ποσοστό συμμετοχής της Thrush Investments Holding επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου του ομίλου Ideal, ανήλθε από 35,05% σε 53,958% .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v